Ένα tweet της Τσέλσι το 2010 για τον Κράουτς... γκρέμισε το twitter!

Η είδηση περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι για τον 37χρονο Πίτερ Κράουτς είχε ως αποτέλεσμα να... κολλήσει το twitter! Οι φαν του υψηλόσωμου επιθετικού... ξέθαψαν ένα tweet από το 2010, που πλέον έχει γίνει viral και μοιράζεται με απίστευτη ταχύτητα.

Stoke's Peter Crouch reacts after he fails to score a penalty during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Liverpool and Stoke City at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Jan. 26, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Peter Crouch AP

Βροχή... δημοσιευμάτων το βράδυ της Πέμπτης ανέφεραν πως ο Αντόνιο Κόντε αναζητεί έναν ψηλό επιθετικό για να γεμίσει το... κουτί. Με τον Άντι Κάρολ τραυματία, οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού στέρεψαν κι έτσι αναγκάστηκε να κάνει διερευνητική κρούση στην Στόουκ για τον Πίτερ Κράουτς!

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που κλείνει τα 37 στα τέλη του μήνα, θεωρείται ιδανική λύση γι' αυτό που έχει στο μυαλό του ο Κόντε, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση πάντως, τα social media... μπούκωσαν! Ειδικότερα στην αναζήτηση του ονόματος του Κράουτς το σύστημα... μπλόκαρε! Κάποιοι... σατανάδες μάλιστα μπήκαν στον λογαριασμό της Τσέλσι και "ξέθαψαν" ένα παλιό tweet των "μπλε" από το 2010.

Ήταν την ίδια ώρα του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ με τον Κράουτς να περνάει ως αλλαγή. Όπως καταλαβαίνετε, πλέον έχει μοιραστεί παντού και έχει γίνει viral!

News 24/7

24MEDIA NETWORK