Γιατί πλήρωσε 400.000€ για τα... δυο γκολ του Διαμαντάκου η Ζανκτ Πάουλι

Μπορεί ο Δημήτρης Διαμαντάκος να έκανε κακή σεζόν με την Μπόχουμ, παρόλα αυτά η Ζανκτ Πάουλι θα πληρώσει 400.000€ για τη μεταγραφή του! Ποιο πρόσωπο επέμεινε στον Έλληνα άσο και δεν είναι ο Έβαλντ Λίνεν.

Πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί μέσα σε δυο χρόνια για τον Δημήτρη Διαμαντάκο; Λίγο πάνω από 1.600.000€ αν βάλουμε μέσα και τις προμήθειες των μάνατζερ. Πόσα γκολ έχει βάλει ο Έλληνας φορ σε αυτό το διάστημα; Σε 59 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας μετρά 15 τέρματα και 4 ασίστ.

Ο λόγος βέβαια που η Ζανκτ Πάουλι επέμεινε και τελικά θα πληρώσει 400.000€ στην Μπόχουμ (300.000€ συν άλλες 100.000€ αργότερα) για τον Διαμαντάκο που αυτή τη σεζόν μετρά μόλις 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ είναι... διαφορετικός.

Σύμφωνα με τον "Ευαγγελιστή" στην Γάτα, δεν αποτέλεσε επιλογή του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου και γνώριμου μας από τους Πανιώνιο - Ολυμπιακό, Έβαλντ Λίνεν, αλλά... καψούρα του Μάρκους Κοζίνσκι!

Ο προπονητής της Ζανκτ Πάουλι γνωρίζει καλά τον 24χρονο επιθετικό από την κοινή τους πορεία στην Καρλσρούη, όπου ο υψηλόσωμος φορ πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του με 24 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ, έχοντας περάσει ένα τραυματισμό που τον άφησε λίγους μήνες εκτός.

Με τον Γερμανό τεχνικό ήταν βασικός και αναντικατάστατος, οπότε ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε τον Γενάρη και σε... καλή τιμή.