Ο ΠΑΟΚ βγήκε από τη δύσκολη θέση με κίνηση της... ΑΕΚ στη Λίγκα

O Bαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague αφού δεν είχε αντίπαλο. Αυτό όμως που έκλεψε τελικά την παράσταση ήταν η έμμεση διευκόλυνση που έκανε η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βαγγέλης Μπαταγιάννης EUROKINISSI

Mε το να μην κατέβει τελικά στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Superleague o Πέτρος Καϊμακάμης (εκλεκτός της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη), βολεύτηκε τελικά και ο ΠΑΟΚ. Τόσο... επικοινωνιακά, όσο κι απέναντι στους οπαδούς του, στους οποίους λογικά δεν θα άρεσε να ψηφίσουν τον..."εκλεκτό" του Μαρινάκη για την προεδρία.

Συγκεκριμένα, η παρουσία ενός και μόνο υποψηφίου (Μπαταγιάννης) έβγαλε τον Δικέφαλο του Βορρά από τη δύσκολη θέση να πριμοδοτήσει φανερά και με την... ψήφο του την υποψηφιότητα Μπαταγιάννη, παρότι παρασκηνιακά την είχε αποδεχτεί και στηρίξει εδώ και καιρό. Εν τέλει ο Μάκης Γκαγκάτσης "έριξε"... παρόν.

Στο δια ταύτα ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ψηφίστηκε από 9 ΠΑΕ (αρχικά υπολόγιζε σε επτά... κουκιά, δεν χρειάστηκε τελικά την ψήφο του ΠΑΟΚ ενώ λλείψει αντιπάλου πήρε επιπλέον των Παναιτωλικού, Λαμίας, Ξάνθης) και εκλέχτηκε πρόεδρος στη θέση του Γιώργου Στράτου.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είχε προβλεφθεί, προτίμησε το λευκό κάτι που σημαίνει ότι ο Αλαφούζος δεν ήθελε να ανοίξει στην παρούσα φάση επιπλέον μέτωπα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK