Στον "αέρα" η συνάντηση στη Λίγκα και η πρόθεση του Κοντονή για συνάντηση με τους "μεγάλους"

Λίγες ώρες πριν από την περίφημη συνάντηση των "μεγάλων" στη Λίγκα, υπάρχει ενδεχόμενο τελικά αυτή να ματαιωθεί ή να γίνει νωρίτερα με τον Σταύρο Κοντονή.

Στον "αέρα" η συνάντηση στη Λίγκα και η πρόθεση του Κοντονή για συνάντηση με τους "μεγάλους"

Πιο συγκεκριμένα, πρόθεση Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι να εκπροσωπηθούν σε αυτή την άτυπη σύσκεψη με τους λεγόμενους "μεγάλους", τα "βαριά" όπλα. Ο Ολυμπιακός, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα εκπροσωπηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά από τους Θόδωρο Γιαννίκο και Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ παραμένει ερωτηματικό αν στη συνάντηση αυτή θα είναι ο Γιάννης Βρέντζος.

Η εκπροσώπηση, λοιπόν, του Ολυμπιακού θέτει θέμα για τους υπόλοιπους και πλέον μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα γίνει η περίφημη συνάντηση, αφού το λεγόμενο μπλοκ των τριών (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) θα ήθελαν να εκπροσωπηθούν οι Πειραιώτες από τον κ.Μαρινάκη.

Τους θέλει ο Κοντονής

Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πέσει στο κενό τελικά η άτυπη σύσκεψη της Τρίτης (είναι προγραμματισμένη για τις 16:00), αν και από πλευράς Σταύρου Κοντονή υπάρχει η διάθεση να μαζέψει τους "μεγάλους" και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Είτε την Τρίτη, πριν από τη συνάντηση στη Λίγκα είτε σε κάποια άλλη ημερομηνία.

Εδώ περνάμε στο δεύτερο δεδομένο και αφορά την ξεκάθαρη πρόθεση του υφυπουργού να τα πει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για να ρίξει στο τραπέζι το θέμα των προέδρων σε ΕΠΟ και Λίγκα. Θέμα για το οποίο ο κ.Κοντονής φέρεται να έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του και έχουν να κάνουν με πρόσωπα κοινής αποδοχής. Να διαλέξουν, δηλαδή, από κοινού οι "μεγάλοι" τους δύο ανθρώπους που θα αναλάβουν την προεδρία της Ομοσπονδίας και του Συνεταιρισμού ώστε να σταματήσει η γκρίνια, η διχόνοια, αλλά και η καχυποψία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν γίνει τελικά την Τρίτη η συνάντηση των εκπροσώπων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τον Σταύρο Κοντονή (κάτι που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή) τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν πρόκειται να διεξαχθεί η συνάντηση στη Super League με τον Γιώργο Μποροβήλο και ενδέχεται να πάει σε άλλη ημερομηνία. Πάντως, αν, λέμε αν, γίνει συνάντηση με τον κ.Κοντονή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το παρών.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το παρασκήνιο της συνάντησης: τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Η "τρόικα", η ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK