Τρίζουν τα θεμέλια της Super League. Θα πέσουν κιόλας;

Το γυαλί μεταξύ Super League και NOVA έχει ραγίσει και στο νέο συμβούλιο της προσεχούς Τετάρτης όλα είναι πλέον ανοικτά, αφού ενδεχομένως επηρεαστεί και ο συνεταιρισμός.

Τρίζουν τα θεμέλια της Super League. Θα πέσουν κιόλας;

Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είναι πιο μετέωρη από ποτέ και είναι πολύ πιθανό από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας κάθε ομάδα να διαπραγματεύεται μόνη της για το κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες της.

Την Παρασκευή η συνάντηση που έγινε δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα. Η πρόταση για μείωση της τάξεως του 10% που έκανε η NOVA για την επόμενη σεζόν βρήκε εμπόδια στους μικρομεσαίους της λίγκας, αφού απ' αυτό επιβιώνουν οικονομικά, και παρά τη διαλλακτικότητα των μεγάλων (ο Παναθηναϊκός αποχώρησε), η ρήξη δεν είναι μακριά.

Η νέα μάζωξη που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι κρίσιμη. Η κατάληξη αναμένεται εξόχως σημαντική ακόμη και για το μέλλον του ίδιου συνεταιρισμού, αφού αν "σπάσει" πέραν του ΠΑΟΚ η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών γκρεμίζεται ένας από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK