Ατάκες... φωτιά έριξε ο Ιμπραχίμοβιτς μιλώντας στο "Canal+" κατά των σουηδικών μίντια, τονίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι συμπατριώτες του βάλλουν εναντίον του με τρόπο τέτοιο που... κρύβει ρατσισμό επειδή το επίθετό του δεν είναι Σβένσον ή Άντερσον.

Τον Γενάρη του ΄15 ήρθε στον ΠΑΟΚ των Άγγελου - Βρύζα αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι ως... άμπαλος. Προέρχεται από σούπερ σεζόν, μίλησε πριν από ένα μήνα με την ΕΠΟ αλλά ο Σκίμπε μάλλον... σφύριζε αδιάφορος. Αποδέχθηκε, λοιπόν, την κλήση της Εθνικής Σουηδίας και είναι πιθανό να πάει... Ρωσία, μέσω Η.Α.Ε.!

Αυτό που έκανε ο Γιανς Αντερσον στα αποδυτήρια του "Σαν Σίρο" δεν υπάρχει. Η ομάδα του είχε προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ αλλά αυτός είχε άλλου είδους προτεραιότητες...

To showtime του Ζλάταν

Τελ. ανανέωση : 28/11/15 13:10

Οσοι είστε πιστοί φαν του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά και όσοι απλώς αγαπάτε το ποδόσφαιρο μπορείτε πλέον να αισθάνεστε περισσότερο ανακουφισμένοι.

"Είσαι ένας άχρηστος Κάρολ"

Τελ. ανανέωση : 15/11/12 14:31

Εάν υπάρχει ένας ποδοσφαιρικός λαός που έχει ασκήσει την περισσότερη κριτική στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αυτός είναι ο αγγλικός.