Συγχαρητήρια στους... μάγκες από τον Ρέτσο!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι πλέον παίκτης της Λεβερκούζεν όμως η καρδιά του ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό και το φανέρωσε με ποστάρισμα στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÑÅÔÓÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÑÅÔÓÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία γεμάτη σεζόν είχε στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος και μέσα από αυτήν μπόρεσε να ανοίξει τα φτερά του και να μετακομίσει στην Bundesliga, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να δαπανά το ποσό των 22.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τους Πειραιώτες.

Βέβαια το γεγονός πως ανήκει πλέον στις "ασπιρίνες" δεν σημαίνει πως έπαψε να παρακολουθεί και να ενδιαφέρεται για την πρώην ομάδα του, κάθε άλλο μάλιστα.

Ο νεαρός διεθνής στόπερ είχε έρθει πρόσφατα στο "Καραϊσκάκης" για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ατρόμητο ενώ το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε ποστάρισμα στο Instagram όπου συνεχάρη τους πρώην συμπαίκτες του.

"Συγχαρητήρια μάγκες μου", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο, που συνοδεύτηκε από φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι.

Συγχαρητήρια στους... μάγκες από τον Ρέτσο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK