Τα ελληνικά του Χάκετ

Ένας Ιταλός από τον... Πειραιά! Ο Ντάνιελ Χάκετ ανήρτησε μήνυμα στα ελληνικά προκειμένου να δηλώσει τη ευγνωμοσύνη του σ' εκείνους που του έχουν σταθεί κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του.

Τα ελληνικά του Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήθελε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστέκονται σε μια δύσκολη για τον ίδιο στιγμή. Δεν ήθελε όμως να το κάνει με τον... παραδοσιακό τρόπο και μετά έξω από την πόρτα. Προτίμησε κάτι πιο σύνθετο. Ένα μήνημα 46 λέξεων γραμμένο στα ελληνικά. Γιατί σε Έλληνες ήθελε ν' απευθυνθεί και να τους ευχαριστήσει γιατί όσο λείπει από τη δράση και τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έχει λάβει τεράστια υποστήριξη μέσα από τα social media και όχι μόνο.

Τι ακριβώς έγραψε ο γκαρντ των "ερυθρόλευκων" με σωστό συντακτικό και τόνους, αποφεύγοντας το... google translate.; " Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα μηνύματα συμπαραστασης και όλες τις καλές καρδιές από τους οπαδούς του Ολυμπιακού .. Όλοι σας μου δίνετε απίστευτη ενέργεια και επιθυμία να ξανά σταθώ στα πόδια μου πιο δυνατός από ποτέ !!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας έναν έναν ξεχωριστά !!".

Είναι προφανές πως κάποιος τον βοήθησε. Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο σημασία είχε η σκέψη - πρωτοβουλία και όχι το ποιος το υλοποίησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK