Δυσαρέσκεια για τις προσκλήσεις, φόβοι για προβοκάτσια

Έντονη δυσαρέσκεια η οποία ωστόσο δεν εκφράζεται -προς το παρόν- με επίσημο τρόπο, εκδηλώνεται στις τάξεις τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ΠΑΟΚ. Αυτή αφορά τις προσκλήσεις που έχουν δοθεί από την ΕΠΟ στις δύο ΠΑΕ, οι οποίες αριθμούνται σε κάτι παραπάνω από εκατό τον αριθμό για την κάθε ομάδα (από τις 5.000 που έχει στη διάθεσή της η ΕΠΟ), που όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, δεν φτάνουν ούτε για πλάκα!

Δυσαρέσκεια για τις προσκλήσεις, φόβοι για προβοκάτσια
INTIME SPORTS

Και πώς να φτάσουν άλλωστε, όταν αυτές οι εκατό (και κάτι) προσκλήσεις που έχουν χορηγηθεί στην κάθε ΠΑΕ, θα πρέπει -υποτίθεται- να ικανοποιήσουν τους μετόχους, τις διοικήσεις, τα στελέχη και άλλους συνεργάτες, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, τους χορηγούς και άλλους πιθανούς επίσημους προσκεκλημένους.

Για το παραπάνω θέμα, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τις δύο ΠΑΕ. Υφίσταται όμως ένα άλλο ζήτημα, για το οποίο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με διαρροή μέσω κύκλων. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά τα περίπου 5.000 εισιτήρια που θα διαθέσει η ΕΠΟ στις θύρες που αντιστοιχούν σε εκείνη.

Τα εισιτήρια αυτά, ο αριθμός των οποίων είναι τεράστιος, προφανώς και θα καλύψουν τις ανάγκες της ομοσπονδίας και των 55 Ενώσεων ανά την Ελλάδα. Όμως και πάλι θα υπάρξουν πολλά εισιτήρια που προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό για το πού αυτά θα καταλήξουν!

Στο στρατόπεδο των "πρασίνων" έλεγαν την Τετάρτη πως φοβούνται ακόμη και το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και πως θα πρέπει να ελεγχθεί με αυστηρότητα και σοβαρότητα από την ΕΠΟ το πού θα διατεθούν αυτά τα εισιτήρια. Εκφράζουν δε την ελπίδα, ότι η ομοσπονδία θα φροντίσει να τα δώσει όλα ονομαστικά ώστε να περιοριστεί ο όποιος κίνδυνος.

Ε.Δ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK