"Η ΕΠΟ θα μπλοκάρει τα πλέι οφ"

Σενάριο το οποίο θέλει την ΕΠΟ να μπλοκάρει την έναρξη των πλέι οφ προκαλεί νέους τριγμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Η ΕΠΟ θα μπλοκάρει τα πλέι οφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά από την ανακοίνωση της αναβολής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις σχετικά με την επόμενη κίνηση, η οποία ενδέχεται να είναι ακόμα και η διακοπή του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, κύκλοι από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια διεξαγωγής του τελικού, ακόμα κι αν χρειαστεί να εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων των πλέι οφ.

Το πρόβλημα με την αναβολή του τελικού έχει να κάνει με την ημερομηνία διεξαγωγής. Η Αστυνομία εξήγησε μέσω επιστολής ότι έχει δεσμευμένες όλες τις δυνάμεις της τόσο για το Σάββατο, όσο και για την Κυριακή και έτσι μπορεί να περιφρουρήσει τον αγώνα από την επόμενη εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, την Τετάρτη 11 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η έναρξη των πλέι οφ της Super League και μέχρι τις 28 του μήνα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για τον τελικό.

Εκεί φέρεται ότι θα προσπαθήσει να παρέμβει η ΕΠΟ, με τον μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ για τους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να αναβληθούν και να υπάρξει διαθέσιμη ημερομηνία για τον τελικό κυπέλλου.

Παρ' όλα αυτά, εντός της Ομοσπονδίας υπάρχουν και αντίθετες φωνές, οι οποίες δεν συντάσσονται με μία τέτοια ενέργεια, με συνέπεια όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας
Το γραπτό αίτημα αναβολής από την Αστυνομία

News 24/7

24MEDIA NETWORK