Χέρι - χέρι "ερυθρόλευκοι" και αστυνομικοί

Τα ΜΑΤ μπήκαν ταυτόχρονα με τους παίκτες του Ολυμπιακού στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κατά την άφιξη της αποστολής προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση από το πούλμαν. Στο... στόχαστο ο Μπόγρης.

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EIUROKINISSI

Ένας παίκτης - ένας αστυνομικός. Μ' αυτή τη σειρά μπήκαν στ' αποδυτήρια τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε στο ΟΑΚΑ εν μέσω βροχής, για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά και γι' αυτό μια διμοιρία τω ΜΑΤ ήταν εξ αρχής παραταγμένη έξω από την είσοδο του κλειστού, εγγυόμενη την ομαλή μετάβαση των "ερυθρολεύκων" από το πούλμαν στο εσωτερικό.

Βέβαια κάποια στιγμή ένας άγνωστος που ήταν στο χώρο απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπόγρη και του είπε "θα περάσεις καλά απόψε", προτού απομακρυνθεί με παρέμβαση του κομισάριου του αγώνα Θοδωρή Βιδάλη.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι "κόκκινο πανί" για την "πράσινη" κερκίδα και το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε εντός του γηπέδου ήταν το "που ειν' η Κοκκίνου, οεό που ειν' η Κοκκίνου", προτού αμέσως μετά αρχίσουν τα υβριστικά συνθήματα για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο παρκέ για την προθέρμανση.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK