Θα "κόψει" τον Μιλουτίνοφ ο Τζόρτζεβιτς;

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για την Εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Την Τετάρτη (02/09) θα αποφασίσει ποιους θα "κόψει" από την ομάδα που θα ταξιδέψει στο Βερολίνο. Μεταξύ των υποψηφίων και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Θα "κόψει" τον Μιλουτίνοφ ο Τζόρτζεβιτς;
sale.jpg

Η Σερβία μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ και ετοιμάζεται για το Βερολίνο, εκεί όπου θα είναι το "στρατηγείο" της στη διοργάνωση. Μόνο που υπάρχει μία μεγάλη εκκρεμότητα. Η 12άδα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη όταν και γίνουν γνωστοί, από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι παίκτες που θα πάρει μαζί του. Τα πράγματα, βέβαια, δεν είναι τόσο απλά. Το δίλημμα του τεχνικού της Σερβίας, αλλά και του Παναθηναϊκού (κρατήστε αυτό το τελευταίο) αφορά τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις.

Βλάντιμιρ Στίματς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νεμάνια Ντανγκούμπιτς και Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Σύμφωνα με τα "θέλω" του του Τζόρτζεβιτς, θα αφήσει εκτός τους δύο πρώτους, αλλά υπάρχει παρασκήνιο από πίσω. Αν αφήσει τον Μιλουτίνοφ, θα του προσάψουν (κακοπροαίρετα ή όχι) ότι τον απέκλεισε ελέω... Ολυμπιακού και επειδή τον ήθελε στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ο Τζόρτζεβιτς ως μια πολύ σημαντική προσωπικότητα του σερβικού κι ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν τον βαραίνουν αυτές οι... ευθύνες. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει μαζί του τους Ραντούλιτσα και Κούζμιτς (για την... ιστορία, αμφότεροι είναι παίκτες του Παναθηναϊκού). Το κακό με την Σερβία δεν αφορά στις επιλογές των παικτών αλλά νέες μανατζερικές ισορροπίες στην χώρα.

Υπάρχει κι ένας αστερίσκος και αφορά στον τραυματία Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και τα νέα είναι εν μέρει ενθαρρυντικά. Θα είναι στην 12αδα, δεν τον κόβει με τίποτα ο Τζόρτζεβιτς, αλλά όπως λέει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής Σερβίας: "νιώθει πόνους στη πλάτη, που έχουν όμως σχέση με τη σπονδυλική στήλη. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά με δεδομένο ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία και κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK