Τι είπε ο Ελέ στ' αυτί του Μπέντο

Προξένησε σε πολύ κόσμο εντύπωση του γεγονός ότι οι προπονητές Αστέρα και Ολυμπιακού δεν αρκέστηκαν σε τυπική χειραψία μετά από τη λήξη του αγώνα της Τρίπολης. Διαβάστε τι είπε ο Ελέ στον Πορτογάλο κόουτς και γιατί τον ευχαρίστησε... To Contra.gr έψαξε κι έμαθε όλες τις ατάκες και το παρασκήνιο.

Τι είπε ο Ελέ στ' αυτί του Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι ο πιο επικοινωνιακός προπονητής του κόσμου. Θυμάστε τον Μίτσελ που ήταν η χαρά του δημοσιογράφου και του μικροφώνου; Καμία σχέση. Πάντα σοβαρός, μετρημένος, σπάνια χαμογελαστός, λιγομίλητος, βλοσυρός. Και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν πάει πίσω. Δεν είναι απρόσιτος, αλλά προσέχει την κάθε του λέξη. Συνήθως οι ατάκες του αποτελούν τροφή για σκέψη, αλλά σπάνια θα πει κάτι περισσότερο απ' όσα πρέπει.

Οι δύο τεχνικοί είχαν πολύ θερμό εναγκαλισμό μετά από το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στον αγώνα της Τρίπολης. Δεν περιορίστηκαν στην τυπική χειραψία. Παρά την έντονη βροχόπτωση τα είπαν πολύ εγκάρδια, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να απευθύνεται προς τον Πορτογάλο κόουτς.

Τι είπαν άραγε οι δύο άντρες; Τι αποτέλεσε το αντικείμενο της συζήτησης; Κατ' αρχάς ο τεχνικός του Αστέρα είχε διαβάσει τι είχε πει την προηγουμένη ο έμπειρος συνάδελφός του στην κάμερα της NOVA, αλλά και στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Μπέντο υποστήριξε ότι η ομάδα της Τρίπολης είναι η καλύτερη απ' όσες αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό και τους επέστησε την προσοχή για το ματς της Τετάρτης.

Το πρώτο που του είπε, λοιπόν, ήταν "ευχαριστώ" για τα καλά του λόγια και ανταπέδωσε λέγοντας: "Έχετε την πιο ισχυρή ομάδα απ' όσες αντιμετωπίσαμε. Συγχαρητήρια για την πορεία σας και για τη δουλειά σας την οποία σέβομαι απόλυτα". Θα έλεγε κανείς ότι ο "Ελέ" δεν είπε τίποτα περισσότερο από τα αναμενόμενα, ωστόσο, μόνο τέτοιος δεν είναι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας.

Αν δεν νιώθει ή δεν πιστεύει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση για να το πει προκειμένου να γίνει αρεστός. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε τον Μπέντο ως έναν "ευφυέστατο προπονητή που διαβάζει εξαιρετικά τον αντίπαλο" και πρόσθεσε με νόημα: "Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και τι γράφουν (σ.σ. τα ΜΜΕ)...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK