Τι ζήτησε ο Σαββίδης (και έγινε) πριν από την 4άρα

Ο Γιώργος Σαββίδης αποθέωσε τον Ιβάν με μήνυμα του στο Instagram και ταυτόχρονα αποκάλυψε και είπε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πάντως τον... άκουσαν (φωτογραφία).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savvidis paok EUROKINISSI

Με την Τούμπα κατάμεστη και τον Δημήτρη Πέλκα σε μεγάλη μέρα ο ΠΑΟΚ έκανε... πάρτι απέναντι στον τραγικό Παναθηναϊκό και τον διέλυσε με 4-0. Ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έψαχνε εδώ και καιρό ο "Δικέφαλος" έτσι ώστε να "φτιάξει" τον κόσμο του και να δείξει πως το πρωτάθλημα είναι υπόθεση τριών.

Όπως συνηθίζει μετά τους αγώνες, έτσι και τώρα, ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε πολλαπλά μηνύματα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ενώ μία ατάκα του αποκάλυψε τι είχε ζητήσει ο Ιβάν από τους παίκτες πριν από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο υστερόγραφο του τονίζει πως ο Ιβάν δεν ήθελε απλά το "τρίποντο", αλλά να... διαλύσουν στον Παναθηναϊκό, κάτι που συνέβη!

" Την ιστορία την γράφουν οι παρόντες. Όλοι είμαστε στο πλευρό σου!! Αυτό σου αξίζει, να χαμογελάς!!!!! Παίχτες να ματώνουν για την ομάδα που λατρεύεις!! Και ας είναι αυτοί ενωμένοι μεταξύ τους, εσύ θα έχεις έναν ολόκληρο λαό, έναν λαό έτοιμο να "πολεμήσει" όποιον βρώμικα προσπαθεί να πάρει αυτό που δικαιούσαι. Έχεις ομαδάρα!! Και έχεις ένα τρελό γιο!!

ΥΓ: Χαίρομαι πολύ ότι οι παίχτες σε άκουσαν και τους διέλυσαν!!! Ο σημερινός διασυρμός αφιερωμένους σε όλους της independent, να είστε σίγουροι θα ακολουθήσουν κι άλλοι!! ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK