Το γενέθλιο δώρο του Ντοναρούμα του Αστέρα στον μικρό της Μίλαν

Μια φωτογραφία από τα παλιά, με μια αδερφική αφιέρωση, ήταν η έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Αντόνιο Ντοναρούμα για τον μικρό Τζιανλουίτζι που το Σάββατο έκλεισε τα 18.

Το γενέθλιο δώρο του Ντοναρούμα του Αστέρα στον μικρό της Μίλαν

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο ο εδώ και μήνες βασικός κίπερ της Μίλαν έκλεισε το Σάββατο τα 18 χρόνια του. Ο διεθνής ήδη Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, το παιδί-θαύμα του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενηλικιώθηκε και απέκτησε... δικαίωμα ψήφου τη στιγμή που έχει ήδη καθιερωθεί στις συνειδήσεις των ποδοσφαιρόφιλων ως ο μεγαλύτερος γκολκίπερ της επόμενης γενιάς.

Με τον μπράδερ Αντόνιο η πορεία τους δεν ήταν παράλληλη, αλλά σίγουρα κοινή. Μαζί πέρασαν κάμποσο διάστημα ως πιτσιρικάδες και τώρα που ο βενιαμίμ της οικογένειας έφτασε τα 18, ο μπιγκ τού αφιέρωσε μερικές λέξεις από καρδιάς. Συνοδευμένες από μια οικογενειακή φωτογραφία.

Τι έγραψε; " Σήμερα επιτέλους συμπληρώνεις τα 18 χρόνια... Έγινες άνδρας, αν και για μένα είσαι ήδη εδώ και καιρό... Επέλεξα αυτή τη φωτογραφία επειδή δυστυχώς από μικρά παιδιά ζήσαμε χώρια... Θυμάμαι κάθε φορά που επέστρεφα στο σπίτι ήσουν ο πρώτος που με περίμενε και ήθελες πάντα να με συνοδεύσεις στο σταθμό με τον μπαμπά για να με χαιρετήσεις, αν και έφευγα χαράματα... Κάναμε σχεδόν την ίδια διαδρομή... Μόνο που εσύ σε εκείνη την πόρτα σταμάτησες... Και είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό... Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα... Επειδή είσαι ένα άτομο και ένας αδερφός ξεχωριστός... Ευτυχισμένα γενέθλια κουταβάκι..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK