Το καρότο και το μαστίγιο έφεραν το διπλό του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος πήρε το διπλό στην Τρίπολη αλλά για να εξασφαλιστεί το αποτέλεσμα χρειάστηκε να ανέβουν οι τόνοι στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα στην Τρίπολη δεν πήγαινε και πολύ καλά για τον Ιστορικό στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μιχαλη Γρηγορίου ήταν υπέρ το δεόν χαλαροί και έδιναν δικαιώματα στους αντιπάλους τους.

Αντιθέτως, κατά το δεύτερο μέρος η αγωνιστική συμπεριφορά των "κυανέρυθρων" άλλαξε. Ηρθε νωρίς το γκολ του Μασούντ, το πάθος αυξήθηκε κατακόρυφα και τελικώς προέκυψε το μεγάλο διπλό!

Τι είχε προηγηθεί; Ενα γερό ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα από τον Γρηγορίου αλλά και τον Νίκο Ζαμάνη. Αμφότεροι μίλησαν στους παίκτες χωρίς μεγάλες...ευγένειες θέλοντας να τους θίξουν τον εγωισμό και να τους θέσουν προ των ευθύνων τους!

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Γι' αυτό και στο τέλος, μετά την καταιγίδα, ήρθε η ηρεμία αλλά και τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Και ο Αγιος καμιά φορά φοβέρα θέλει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK