To ... μετέωρο βήμα του Γκορμπούνοφ

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα κληθεί σύντομα να συζητήσει με τον Ατρόμητο για το μέλλον του στην ομάδα. Υπάρχουν όμως δεδομένα και συγκεκριμένες δυσκολίες στην περίπτωσή του.

To ... μετέωρο βήμα του Γκορμπούνοφ

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα του Ατρομήτου στο σπίτι του (με 27 συμμετοχές), η παραμονή του στο Περιστέρι και κατά τη νέα αγωνιστική χρονιά μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Αφενός, υπάρχουν τα θέλω της ομάδας που επιθυμεί να κατεβάσει δραστικά το μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να γίνει και ηλικιακή ανανέωση στο ρόστερ. Ο Γκορμπούνοφ είναι ήδη 33 ετών (γεννημένος στο 1984) και βρίσκεται στην επικίνδυνη, ηλικιακά, ζώνη.

Αφετέρου όμως υπάρχουν και τα θέλω του παίκτη. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας ξέρει καλά ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει αυτό το καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Είναι σαφές ότι θα ψάξει για την καλύτερη δυνατή λύση και ήδη ο ατζέντης του τον έχει ενημερώσει ότι θα εξαντλήσει τις δυνατότητες για όσο το δυνατόν υψηλότερες προσφορές.

Σε περίπτωση που παραμείνει στον Ατρόμητο, τα χρήματα που θα πάρει θα έχουν πολύ συγκεκριμένο ταβάνι δεδομένης της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που ήδη ακολουθεί ο σύλλογος.

Γίνεται, συμπερασματικά, εμφανές ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν είναι πολύ εύκολο να συναντηθούν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, περισσότερο θα ξέρουμε μετά το Πάσχα όταν και θα αρχίσουν οι επαφές των ιθυνόντων του Ατρομήτου με τους παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK