Το πολύ "βαθύ" παρασκήνιο από το ναυάγιο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για Κάτσε

Γιατί ο ΠΑΟΚ έβαλε την τελευταία στιγμή προσκόμματα στον Παναθηναϊκό για τη μετακίνηση του Εργκις Κάτσε στην Αθήνα και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις επερχόμενες εκλογές στη Λίγκα;

Το πολύ "βαθύ" παρασκήνιο από το ναυάγιο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για Κάτσε
katse EUROKINISSI

Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από ναυάγιο (προσωρινό ή όχι) των διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Εργκις Κάτσε;

Για τους πιο μυημένους, ό,τι έγινε την Τρίτη έχει άμεση σχέση με τις εκλογές της Superleague την επόμενη Δευτέρα για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Λέγεται, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ θέλησε να πάρει με το μέρος του τους "πράσινους" και να τους τοποθετήσει στο μπλοκ των ομάδων που θα ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός), ο οποίος, ως γνωστόν, θα είναι υποψήφιος.

Μ' αυτόν τον τρόπο επίσης, ο Δικέφαλος του Βορρά ήθελε να αποτρέψει τον Παναθηναϊκό να μην προστρέξει στην πλευρά Μελισσανίδη η οποία προς το παρόν δεν έχει υποδείξει κάποιον υποψήφιο και τηρεί στάση αναμονής.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πολύ θα ήθελε στη συγκεκριμένη εκλογή να μην πάρει ξεκάθαρη θέση καθώς δεν θα ήθελε να δημιουργήσει με τη στάση του επιπλέον προστριβές. Αμφίβολο είναι όμως το τι θα καταφέρει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK