Το ποστ που έσβησε ο Γ. Σαββίδης για την τιμωρία του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Σαββίδης συνέχισε τις αναρτήσεις στο instagram και στο στόχαστρό του βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός. Λίγη ώρα αργότερα πάντως η ανάρτηση του υιού Σαββίδη διεγράφη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του υιού Σαββίδη. Ο Γιώργος Σαββίδης σχολίασε στο instagram την τιμωρία που επιβλήθηκε στους "ερυθρόλευκους" τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θέλει πρωτάθλημα στα χαρτιά, αλλά να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ακόμη κι αν είναι έτσι να πάρει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Λίγο αργότερα πάντως η σχετική ανάρτηση διεγράφη.

«Ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε φιέστα στα χαρτιά. Είναι το πάθος σας, όχι το δικό μας. Εγώ είπα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θέλω να τιμωρηθούν οι γαύροι. Περιμένετε, δεν τελείωσε ακόμη. Εγώ ξέρω περισσότερα από σας, σίγουρα. Αν με ακολουθείτε, μπορούσατε να το έχετε διαβάσει στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου. Ας είναι -6 και ας πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζομαι το πρωτάθλημα φέτος. Το θέλω του χρόνου. Αυτό που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK