Το πρωινό ξύπνημα του Γ.Σαββίδη είχε... ντέρμπι, Ολυμπιακό και όχι μόνο...

Το πανό από την Τούμπα σε αντιδιαστολή με το υβριστικό στο Καραϊσκάκη, όσα έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης σε ανάρτησή του για το κυριακάτικο παιχνίδι, το πανηγυρικό κλίμα στον Πειραιά και την επίθεση στα γραφεία Έθνους-24 Media και το... δηκτικό υστερόγραφο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MOTIONTEAM

Με το ασπρόμαυρο "εμείς μαζί για μια ζωή" από την Τούμπα και ένα κείμενο στα αγγλικά απάντησε ο Γιώργος Σαββίδης σε όσα συνέβησαν την Κυριακή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ίσως ήθελε να ξεδιαλύνει πρώτα τις σκέψεις στο μυαλό του, να μην τοποθετηθεί εν θερμώ. Επέλεξε να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί και μετά να γράψει για ό,τι νομίζει.

Σημειώνοντας πως " ξύπνησα μ' ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά άτυχοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Μας κοροϊδεύουν που μαζευτήκαμε όλοι μαζί στην Τούμπα, αλλά την ίδια στιγμή γιορτάζουν την τυχερή νίκη τους σαν τρελοί, σαν να νίκησαν την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου. Σπάζοντας γραφεία πριν από το παιχνίδι, καίγοντας τρένο στην κερκίδα, πανό εναντίον της οικογένειάς μου.

Μετά απ' όλα αυτά μπορώ να πω: η οικογένειά μου δυναμώνει σ' αυτή τη χώρα και φοβούνται. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και φοβούνται. Είμαστε ΠΑΟΚ και θα είμαστε πρωταθλητές αυτή τη χρονιά. Βάλτε το στο μυαλό σας. Και συ ΠΑΟΚ να είσαι ο πρώτος που θα το βάλεις στο μυαλό σου.

ΥΓ: Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν τα δικά τους μυαλά και είναι ανεξάρτητοι. Ξέρετε καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK