Το στατιστικό που στέλνει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση

Έναν ακόμα... σύμμαχο θα έχει η ΑΕΚ στο πλευρό της στην Αυστρία στις 7/12 για το ματς με την Αούστρια, που την μετατρέπει σε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI)
aek panigiriki EUROKINISSI

Η ΑΕΚ παραλίγο να... αυτοκτονήσει το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Μπήκε υπερβολικά χαλαρά και βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Ριέκα, που είχε και δυο δοκάρια μέχρι το 30ο λεπτό! Το γκολ του Αραούχο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο, γύρισε την ψυχολογία και η Ένωση πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον οι "κίτρινοι" θέλουν ισοπαλία ή νίκη στην Αυστρία για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και η λογική λέει πως θα τα καταφέρουν. Πως να μην συμβεί αυτό εξάλλου, όταν θα βρουν απέναντι τους τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση!

Οι "βιολετί" σε πέντε αγώνες έχουν δεχθεί 16 τέρματα και είναι χειρότεροι μόνον από την Βάρνταρ που μετρά 19 γκολ παθητικό!

Ας δούμε αναλυτικά τις τρεις χειρότερες άμυνες στη φάση των ομίλων:

Βάρνταρ: 19 γκολ παθητικό στον 12ο όμιλο με Ζενίτ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρόζενμποργκ.

Αούστρια Βιέννης: 16 γκολ παθητικό στον 4ο όμιλο με Μίλαν, Ριέκα, ΑΕΚ.

Έβερτον: 15 γκολ παθητικό στον 5ο όμιλο με Αταλάντα, Λυών, Απόλλων Λεμεσού.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK