Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου: "Τελείωσε, το ξεχνάμε, έτσι παίρνεις πρωτάθλημα"

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκου μοιράστηκε τις σκέψεις που έκανε μετά το ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook.

Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου: "Τελείωσε, το ξεχνάμε, έτσι παίρνεις πρωτάθλημα"
Κυριάκος-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πορευτεί ο ΠΑΟΚ για να κατακτήσει εν τέλει το πρωτάθλημα μετά την ήττα από Ολυμπιακό χάραξε ο Κυριάκος Κυριάκου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ τον μοιράστηκε μάλιστα μ' όσους τον ακολουθούν στο facebook.

Iδού: "Αυτό το ματς πρέπει να ξεχαστεί χθες αν είναι δυνατόν και το ίδιο θα έλεγα αν είχε τελειώσει 1-1 ή και 0-1. Έτσι προχωράς και παίρνεις πρωτάθλημα. Όσα χρόνια έρχομαι σ´αυτό το γήπεδο, δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό να κάνει καθυστερήσεις με τα ball boy, ή να πανηγυρίζει με «όλε» μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του φετινού ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει πρώτα να γίνει συνείδηση στην ομάδα μας. Μας φοβούνται, πιο πολύ απ´όσο έχουμε πιστέψει στον εαυτό μας. Η πίστη θα φέρει τον τίτλο.

Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί... Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK