Το βλέμμα απόγνωσης του Θοδωρή Ζαγοράκη τα έλεγε ΟΛΑ!

Ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία από αντικείμενο που πετάχτηκε από την εξέδρα είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάει στα αποδυτήρια και η αμηχανία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ συμπυκνώθηκε στο βλέμμα του Θοδωρή Ζαγοράκη (PHOTO).

ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο.ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο.ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα περίμενε με αδημονία το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή όμως αυτό δεν άρχισε ποτέ, με τον Όσκαρ Γκαρθία να πέφτει στο χορτάρι χτυπημένος στο πρόσωπο από ρολό ταμειακής μηχανής και να οδηγείται στα αποδυτήρια για να εξεταστεί από γιατρό.

Όλα δείχνουν πως ο αγώνας των δύο ομάδων είναι "στον αέρα", με την εικόνα του άλλοτε αρχηγού του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας αλλά και νυν ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη, να είναι χαρακτηριστική.

Το αχανές βλέμμα του "Τεό" λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού λέει πάρα πολλά για την παγωμένη και σαστισμένη ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια στο γήπεδο της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να χάσει ένα ματς που περίμενε πώς και πώς να πάρει για να γίνει φαβορί για τον τίτλο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK