"Τρέλανε" κόσμο με τη νέα του αμαξάρα ο Πογκμπά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να κάνει τον Αλέξις Σάντσες την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της όμως αυτό ουδόλως απασχολεί τον Πολ Πογκμπά που "έσκασε μύτη" με το... νέο του απόκτημα (PHOTOS).

Manchester United's Paul Pogba runs ahead of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Paul Pogba runs ahead of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Εδώ και 1,5 χρόνο ο Πολ Πογκμπά αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφική επένδυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που έδωσε πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Γιουβέντους, όμως όλα δείχνουν πως ο Αλέξις Σάντσες θα τον ξεπεράσει από τη στιγμή που ο Μουρίνιο δίνει "γη και ύδωρ" για να πάρει τον Χιλιανό από την Άρσεναλ.

Μην νομίζει πάντως κανείς πως αυτό απασχολεί ιδιαίτερα τον Γάλλο σούπερ σταρ, από την άποψη πως θα χάσει μία τιμητική πρωτιά. Ο Πογκμπά είναι χαρούμενος για το γεγονός πως διανύει περίοδο φόρμας με τους "κόκκινους διαβόλους" (πρώτος σε ασίστ στην Premier League) και θέλησε να δείξει τη χαρά του με ιδιαίτερο τρόπο: με μία πανάκριβη επένδυση!

"Τρέλανε" κόσμο με τη νέα του αμαξάρα ο Πογκμπά!

Αυτό ήταν μία Rolls Royce Black Badge, με τον 24χρονο να εμφανίζεται με το αξίας 250.000 λιρών (283.000 ευρώ) νέο αμάξι του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ και να υποχρεώνει άπαντες να στρέφουν πάνω του τα βλέμματα.

"Τρέλανε" κόσμο με τη νέα του αμαξάρα ο Πογκμπά!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό πάντως και από το νέο μεταφορικό του μέσο είναι το γεγονός πως για να το αποκτήσει δεν χρειάστηκε να ματώσει οικονομικά, από τη στιγμή που το ποσό που έδωσε για να αγοράσει την Rolls Royce είναι μικρότερο από τις συνολικές εβδομαδιαίες αποδοχές του...

"Τρέλανε" κόσμο με τη νέα του αμαξάρα ο Πογκμπά!

Την ίδια ώρα ο συμπαίκτης του στην Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Μάτιτς, έκανε την... έκπληξη καθώς εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερα φθηνό αμάξι, ένα κόκκινο και μαύρο (στα χρώματατης της ομάδας του δηλαδή) Mini Sport...

"Τρέλανε" κόσμο με τη νέα του αμαξάρα ο Πογκμπά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK