Τρομερή πτώση στην απόδοση του Χούτου για νίκη στο Survivor

Ως το μεγάλο αουτσάιντερ ξεκίνησε ο Λάμπρος Χούτος στο Survivor, όμως φαίνεται πως μετά την... ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από το κοινό, η απόδοση του για νίκη στον Stoiximan.gr έχει πέσει κατακόρυφα.

Τρομερή πτώση στην απόδοση του Χούτου για νίκη στο Survivor

Και τι δεν έχει περάσει το πρώτο διάστημα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Λάμπρος Χούτος.

Στις πρώτες του δοκιμασίες στο παιχνίδι η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε καλά με αποτέλεσμα η αρχική απόδοση που είχε στον Stoiximan.gr για νίκη να φτάνει το 50.00, κάνοντάς τον το απόλυτο αουτσάιντερ και τον παίκτη που πίστευαν λιγότερο απ' όλους οι book. Μαζι του με 50.00 απόδοση ήταν μόνο ο ράπερ BO, συμπαίκτης του στην ομάδα των "Διάσημων".

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε όμως ως υποψήφιος για αποχώρηση κάτι άλλαξε. Αρχικά πήρε την... ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και παρέμεινε στο Survivor, με την Μαριάννα Καλλέργη να αποχωρεί, ενώ στη συνέχεια έδειξε αισθητή βελτίωση στις δοκιμασίες. Κάτι που επηρέασε άμεσα και την απόδοσή του στον Stoiximan.gr για νίκη που πλέον τη βρίσκομαι στο 23.00! Παρατηρήθηκε δηλαδή μια πτώση άνω του 50%.

O Λάμπρος Χούτος έχει πλέον καλύτερη απόδοση από τον άλλο αθλητή του παιχνιδιού, τον πρώην πολίστα Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος πληρώνει 25.00. Ποιος είναι όμως το πρώτο φαβορί; Αυτή τη στιγμή με απόδοση 7.00 είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των "Διάσημων", μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Κύπριο από την ομάδα των "Μαχητών", ενώ τρίτος έρχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους "Διάσημους" με απόδοση 10.00.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Τρομερή πτώση στην απόδοση του Χούτου για νίκη στο Survivor

News 24/7

24MEDIA NETWORK