Μανιάτης-Τζαβέλλας μαζί μετά από 7 χρόνια!

Τους ενώνει το παρελθόν, τώρα θα τους ενώνει και το μέλλον. Ο Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε στην Αλάνιασπορ και βρίσκει τον Γιώργο Τζαβέλλα ύστερα από το καλοκαίρι του 2010!

Μανιάτης-Τζαβέλλας μαζί μετά από 7 χρόνια!

Τα νότια αρέσουν στον Γιάννη Μανιάτη και μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα βλέπει... θάλασσα. Όχι του Πειραιά ή της Βουλιαγμένης, αλλά της Αλάνια, αφού στην ομάδα από το... Λαιμό της Αττάλειας (14η πέρυσι) υπέγραψε για δύο χρόνια.

Πριν καν κλείσει τα 31 του κάποιοι τον θεωρούν ήδη παλαίμαχο. Παρόλα αυτά ο πολυθεσίτης Έλληνας διεθνής θα κυνηγήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του: να στεριώσει, να μονιμοποιηθεί και να διακριθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα ως συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα. Και γιατί όχι, να παίξει Μουντιάλ!

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες για δυο χρόνια στον Πανιώνιο: από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2010, όταν και ο έμπειρος αριστερός μπακ έφυγε για την Άιντραχτ Φρανκούρτης. Λίγους μήνες μετά, τον Γενάρη, ο Μανιάτης πήγε με μεταγραφή για τον Ολυμπιακό κι έφτασε να γίνει αρχηγός του Ολυμπιακού.

Από τότε ακολούθησαν δρόμους διαφορετικούς. Ήρθε όμως η στιγμή να ξανασμίξουν. Με ό,τι κι αν μεσολάβησε να έχει μείνει προ καιρού στη λήθη.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK