Ο Ρομπίνιο υπέγραψε στην Σιβασπόρ για να αποφύγει τη φυλακή!

Κι όμως, η επιλογή του Ρομπίνιο να υπογράψει στην Τουρκία και την Σιβασπόρ κρύβει πίσω μπόλικο παρασκήνιο, αφού ο Βραζιλιάνος δεν είχε άλλη... επιλογή λόγω της καταδίκης του σε εννέα χρόνια φυλάκισης!

Brazil's Atletico Mineiro Robinho reacts after failing to score during a Copa Libertadores soccer match against Argentina's Racing in Buenos Aires, Argentina,  Wednesday, April 27, 2016. (AP Photo/Victor R. Caivano)
robinho AP

Το πρωί της Δευτέρας η Σιβασπόρ έριξε... βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοινώνοντας την προφορική συμφωνία με τον Ρομπίνιο! Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται στην Τουρκία τις επόμενες ώρες με σκοπό να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του σε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς, αφού το καλοκαίρι είχε πολλές προτάσεις από συλλόγους μεγαλύτερου βεληνεκούς. Τον Νοέμβριο, ωστόσο, "έσκασε" το θέμα με την καταδίκη του σε εννέα χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό νεαρής κοπέλας από την Αλβανία και κάπως έτσι έμεινε στο... ράφι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, ο 33χρονος επιθετικός υπέγραψε στην Σιβασπόρ με σκοπό να... αποφύγει τυχόν σύλληψη στο μέλλον, όπως και γιατί καμία ομάδα δεν ήθελε παίκτη με τέτοιο... λεκέ.

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί για την επιλογή του και τι θα συμβεί αν τελεσιδικήσει η απόφαση των Αρχών.

AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK