Τρεις "Έλληνες" πέτυχαν έξι γκολ σε ένα ματς!

Και οι τρεις θεωρήθηκαν αποτυχημένες μεταγραφές σε Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Άρη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ματσάρα στην Τουρκία και πέτυχαν και τα έξι γκολ της αναμέτρησης! Διαβάστε ποιοι είναι (VIDEOS).

Τρεις "Έλληνες" πέτυχαν έξι γκολ σε ένα ματς!
faty

Μεγάλη ματσάρα για το κύπελλο της Τουρκίας ανάμεσα σε Ασκισάρ και Μπουρσασπόρ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 για να διαμορφωθεί το τελικό 3-3 στο 62ο λεπτό. Υπό άλλες συνθήκες το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν αδιάφορο, έλα όμως που και τα έξι τέρματα πέτυχαν... Έλληνες.

Και όταν λέμε "Έλληνες" εννοούμε ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Super League, αλλά έφυγαν κακήν κακώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Πάμε στον μεγάλο πρωταγωνιστή Ρικάρντο Βαζ Τε, ο οποίος έκανε χατ-τρικ για την Ασκισάρ! Πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Πανιώνιο το 2010, όμως αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα λόγω τραυματισμών και άλλων προβλημάτων. Στη συνέχεια πήγε στην... Premier League βέβαια και τώρα στην Τουρκία!

Συνεχίζουμε με τον Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος πέτυχε δυο τέρματα και πέρασε από τον ΠΑΟΚ το 2013 με δανεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει και αποχώρησε τον Γενάρη.

Τέλος πάμε στον Ρικάρντο Φατί, τον παίκτη που άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη. Αυτός έφυγε εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων των κίτρινων και πέτυχε ένα γκολ στο παιχνίδι μας.


0-1 Tomáš Necid Goal Turkiye Kupasi R4 Group G... από denysenathan


1-1 Ricardo Vaz Tê Penalty Goal Turkiye Kupasi... από sharmanher


1-2 Ricardo Faty Goal Turkiye Kupasi R4 Group... από sharmanher


2-2 Ricardo Vaz Tê Goal Turkiye Kupasi R4... από diyan-delev


Akhisar Belediyespor 3 - 2 Bursaspor Penalty... από superligcepte


Akhisar Belediyespor 3 - 3 Bursaspor Goal Tomas... από superligcepte

News 24/7

24MEDIA NETWORK