Αλλάζει... κανάλι η Εθνική! Πού θα βλέπουμε τα ματς;

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα... παίζει πλέον μπάλα η Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε ποιος νέος "παίκτης" έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων της "γαλανόλευκης".

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Κ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Κ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική παίζει φιλικά στις 23 Μαρτίου με την Ελβετία και στις 27 του ίδιου μήνα με την Αίγυπτο, αλλά δεν θα τα δούμε στον ΣΚΑΪ, όπως είχαμε συνηθίσει.

Κι αυτό γιατί το EPSILON, κανάλι που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως έκανε την κίνηση ματ και εξασφάλισε τα δικαιώματα της "γαλανόλευκης" που μέχρι πρόσφατα ανήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου.

Το κανάλι "Ε" φαίνεται πως κάνει... στροφή στο πρόγραμμά του, αφού δεν είχε μεταδώσει ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του EURO 2020.

Να σημειωθεί μάλιστα πως το πρώτο ματς που θα μεταδώσει το "E" θα είναι το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στην Τούμπα, την έδρα του ΠΑΟΚ!

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK