Τα έσκασε ο Αλαφούζος,"απάντησε" ο Μαρινάκης και περιμένει ο Σαββίδης

Λεφτά υπάρχουν και τα σπρώχνουν. Τι κι αν η deadline ήταν την Δευτέρα, για να καταβάλλουν οι 4 υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών την 1η δόση,οι δύο πρόεδροι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού,το έκαναν από σήμερα. Συνολικά έσκασαν ντούκου 40,8 εκ. Ευρώ!

Τα έσκασε ο Αλαφούζος,"απάντησε" ο Μαρινάκης και περιμένει ο Σαββίδης

Λεφτά υπάρχουν και τα σπρώχνουν. Τουλάχιστον οι Μαρινάκης και Αλαφούζος. Τι κι αν η deadline ήταν την Δευτέρα, για να καταβάλλουν οι 4 υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών την 1η δόση, οι δύο πρόεδροι (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) το έκαναν από σήμερα. Συνολικά έσκασαν ντούκου 40,8 εκ. Ευρώ!

Συγκεκριμένα,ο Γιάννης Αλαφούζος την επομένη της συμφωνίας με τον Μπεργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του στον ΠΑΟ, έγινε ως Mr. Σκάι ο Νο1 υπερθεματιστής που πλήρωσε την πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες, δίνοντας 14,533.333 εκατ. ευρώ στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να...απαντάει άμεσα και με 10 μύρια περισσότερα πληρώνοντας κι αυτός το 1/3 του συνολικού ποσού για τις τηλεοπτικές άδειες δηλαδή 26,6733.333,34 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ο τι η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας και η τρίτη και τελευταία δόση εντός των επόμενων δύο ετών από την ημερομηνία χορήγησης.

Όσον αφορά στους άλλους δύο υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο μεν Θοδωρής Κυριακού πρέπει να καταβάλει 25,3 εκατ. ευρώ ενώ ο Χρήστος Καλογρίτσας 17,53 εκατ. ευρώ. Όπως έχει ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση, όποιος δεν καταβάλλει έγκαιρα τα χρήματα ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και η άδεια θα περάσει στον επόμενο που είναι ο Ιβάν Σαββίδης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK