Άρχισε η μουρμούρα για Μπεργκ στην Αλ Αΐν!

Η Αλ Αΐν μετράει τρία σερί ματς δίχως επιτυχία, ο Μάρκους Μπεργκ δεν σκοράρει και οι οπαδοί της ομάδας... κράζουν τον προπονητή και τον Σουηδό στα social media!

Άρχισε η μουρμούρα για Μπεργκ στην Αλ Αΐν!
berg

Η Αλ Αΐν γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Αλ Χιλάλ και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς αδυνατεί να κερδίσει και όπως είναι λογικό έχει ξεκινήσει... μουρμούρα μεταξύ των οπαδών.

Δυστυχώς για τον Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται και αυτός στο στόχαστρο του κόσμου! Το γεγονός πως η Αλ Αΐν κάνει λίγες φάσεις στα παιχνίδια της και ο Μπεργκ δεν τις έχει εκμεταλλευτεί ( το κοντέρ γράφει μηδέν γκολ ακόμα), έχει σχολιαστεί αρκετά στα social media.

Ο Μάμιτς βέβαια έχει προσπαθήσει να καλύψει τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Όμως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η ομάδα του, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο και ο Σουηδός να μπει σε... περιπέτειες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην Ασία δεν υπάρχει αρκετή υπομονή και όταν ένας παίκτης δεν... αποδώσει, δεν το έχουν σε τίποτα να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του!

Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε την πορεία της Αλ Αΐν τις επόμενες εβδομάδες και φυσικά πότε, επιτέλους, θα σκοράρει ο Μπεργκ.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK