H Γιουβέντους έκανε τρεις εφημερίδες να "τρακάρουν" μεταξύ τους!

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι ξέρανε την Τότεναμ με δύο γκολ μέσα σε 169 δευτερόλεπτα και υποχρέωσε τρεις μεγάλες εφημερίδες της Ιταλίας να βγουν με το... ίδιο πρωτοσέλιδο (PHOTOS)

From left, Juventus' Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini and Gianluigi Buffon celebrate their side's 2-1 win, at the end of the the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
From left, Juventus' Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini and Gianluigi Buffon celebrate their side's 2-1 win, at the end of the the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

H Τότεναμ έφερε σε δύσκολή θέση την Γιουβέντους την πρώτη ώρα του αγώνα και με το γκολ του Σον από το 39' την έσπρωξε στα σχοινιά, όμως η "βέκια σινιόρα" όχι μόνο κατάφερε να... ξεγλιστρήσει αλλά με τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν να "χτυπούν" μέσα σε 2 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα πήρε τεράστια πρόκριση στο Λονδίνο.

Πρόκριση που σημειώθηκε μάλιστα στο ιστορικό "Γουέμπλεϊ", την έδρα των "τριών λιονταριών" της εθνικής Αγγλίας, και το γεγονός αυτό ενέπνευσε τις τρεις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας να πέσουν πάνω... στον ίδιο τίτλο.

"Τα λιοντάρια του Γουέμπλεϊ", ήταν ο τίτλος για Corriere dello Sport και Gazzetta dello Sport που είχαν μάλιστα το ίδιο πανηγυρικό στιγμιότυπο με τους σκόρερ Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν ενώ η Tuttosport είχε τίτλο "Λιοντάρια" επιλέγοντας στο πρωτοσέλιδό της τον Ιγκουαΐν.

Τον παίκτη που ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στην Γιουβέντους αφού στις δύο αναμετρήσεις με την Τότεναμ πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ της ομάδας του και είχε την ασίστ για το τελευταίο, αυτό του Ντιμπάλα που την έστειλε στα προημιτελικά.

TΑ... ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ:

H Γιουβέντους έκανε τρεις εφημερίδες να "τρακάρουν" μεταξύ τους!
H Γιουβέντους έκανε τρεις εφημερίδες να "τρακάρουν" μεταξύ τους!
H Γιουβέντους έκανε τρεις εφημερίδες να "τρακάρουν" μεταξύ τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK