Ο Κλάιφερτ άφησε τον Μαραντόνα με το χέρι να κρέμεται στον... αέρα!

Δεν ξέρουμε τι είχε προηγηθεί, αλλά η γκριμάτσα του Ντιέγκο Μαραντόνα όταν έμεινε με το χέρι στον... αέρα και τον Πάτρικ Κλάιφερτ να τον αγνοεί, έγραψε ιστορία. Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και έγινε αμέσως viral (VIDEO).

Ο Κλάιφερτ άφησε τον Μαραντόνα με το χέρι να κρέμεται στον... αέρα!

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια από το παρελθόν και το παρόν βρέθηκαν στην Ελβετία για ένα event, με κεντρικό πρόσωπο τον Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός έχει... φαγωθεί να γίνει ποδοσφαιριστής και οι... μύστες του αθλήματος είπαν να του διδάξουν τα μυστικά τους.

Μεταξύ των σπουδαίων προσωπικοτήτων που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και οι: Πάτρικ Κλάιφερτ, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Ερνάν Κρέσπο, Ρομπέρτο Κάρλος, Άντζελο Περούτζι και ο Φαουστίνιο Ασπρίγια.

Φυσικά τα βλέμματα έκλεψαν δυο πρόσωπα και αναφερόμαστε τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Ζοζέ Μουρίνιο. Ο πρώτος όμως κατάφερε να γίνει viral για... κακό λόγο και μάλιστα χωρίς να φταίει!

Την ώρα που ο Πάτρικ Κλάιφερτ άρχισε να κάνει "high five" με τους υπόλοιπους, ο Μαραντόνα σήκωσε το χέρι και περίμενε εκείνο του Ολλανδού. Έλα όμως που έμεινε... μπουκάλα!

Ο παλαίμαχος άσος του Άγιαξ τον αγνόησε, έσφιξε τη γροθιά του Περούτζι και η γκριμάτσα του Ντιέγκο... έγραψε στο φακό. Δείτε και θα καταλάβετε:

News 24/7

24MEDIA NETWORK