Χάνει και Λάμπρου λόγω... ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος

Χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη, αφού τιμωρίες και η συμφωνία αλά... Ατρόμητου θα στερήσει από τον Μιχάλη Γρηγορίου τον Λάζαρο Λάμπρου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Lamprou EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση, όμως η αλήθεια είναι πως στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς, με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη θεωρείται κομβικό για τον Ιστορικό που θέλει να επανέλθει στις νίκες κόντρα σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το κακό για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερα βασικά εργαλεία για την ενδεκάδα. Τους τιμωρημένους από την διοίκηση Βαγγέλη Οικονόμου, Σοτζέι Μασούντ ( που ούτως ή άλλως δεν θα αγωνίζονταν γιατί έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή με τον "δικέφαλο"), τον τραυματία Μανώλη Σιώπη και τον... Λάζαρο Λάμπρου.

Ο τελευταίος (11 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ) αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον Έλληνα τεχνικό, όμως η διοίκηση του Πανιώνιου είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι να μην αγωνιστεί στο πλαίσιο του δανεισμού του. Κάτι που συνέβη και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο με τους Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη, Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Στα καλά νέα πως Γιέσιλ, Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς είναι έτοιμοι με τον πρώτο να μένει στον πάγκο, αφού δεν είναι 100% έτοιμος.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK