Χωρίς Βασιλειάδη το ντέρμπι...

O υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που δεν θα του επιτρέψει να παρακολουθήσει δια ζώσης τον προημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
Κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για την άθληση και την ηθική/δεοντολογία στον αθλητισμό. Η συμβολή της Ελλάδας και το πλαίσιο ανάληψης δράσεων" ,ενημέρωση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης) EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τον κάλεσε να δώσει το παρών στον πρώτο προημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει όμως άλλα σχέδια.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα βρίσκεται την ίδια ώρα στην τελετή βράβευση των κορυφαίων αθλητών με αναπηρία για το 2017 και προφανώς δεν θα μπορέσει να πεταχθεί μέχρι το φαληρικό γήπεδο για το μεγάλο ματς (κάτι που είχε κάνει πέρυσι).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς ενημέρωση για τα όσα θα συμβούν στο "Καραϊσκάκης". Το αντίθετο...Αλλά φυσική παρουσία -τουλάχιστον σ' αυτό το ματς- δεν θα υπάρξει.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK