Το αφιέρωμα του "Max"

Όταν ένας συντάκτης του Contra.gr έγραφε για το Contra.gr στο περιοδικό "Max".

Το αφιέρωμα του "Max"

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Ένα αυγουστιάτικο μεσημέρι του 2006 έφευγα από τα γραφεία του περιοδικού "Max" με προορισμό τα γραφεία του Contra.gr. Δεν εργαζόμουν και στα δύο. Έκλεινα δέκα μήνες ως συντάκτης του περιοδικού "Max" και η αποστολή της ημέρας, ήταν να πάω στα γραφεία του Contra.gr στον Νέο Κόσμο, να κάνω ένα αφιέρωμα στο αθλητικό site και να μάθω ποιος είναι ο "Paparazzi".

Ένα απόγευμα του Δεκεμβρίου του 2014 ο συγκάτοικος και συνάδελφος μου τότε στο "Max" άφησε στο τραπέζι του σαλονιού μας το τεύχος του "Max" του Σεπτεμβρίου του 2006. Το ξεφύλλισα με νοσταλγία και μεταξύ των άλλων θεμάτων που είχα γράψει, έπεσα πάνω στο "Contra.gr: Η αγαπημένη σου συνήθεια".

"Είναι το καθημερινό ευαγγέλιο αυτών που ζουν και αναπνέουν -ακόμα και ηλεκτρονικά- για την μπάλα. Και όχι μόνο αυτών, αφού το site Contra.gr ασχολείται τόσο με τα υπόλοιπα αθλήματα, όσο και με την επικαιρότητα", έγραφα. Δεν έγλειφα τους μελλοντικούς μου εργοδότες. Πού να ξέρα, άλλωστε, τι θα γινόταν εννιά χρόνια μετά; Άσε που ο Κώστας Ντάλτας και ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου, με τους οποίους είχα μιλήσει και ηγούνταν τότε του site, σήμερα εργάζονται αλλού.

Μεταξύ άλλων έγραφα για τα διακόσια μέιλ που λάμβαναν τότε καθημερινά οι συντάκτες του Contra.gr. Που να ξερα ότι σήμερα τα σχόλια θα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσια! Όσο για τον Paparazzi, σιγά μην μου έλεγαν ποιος κρυβόταν από πίσω. Πιο πιθανό ήταν να κλείσω τότε συνέντευξη με τον Κλίντον, παρά να μάθω τον συντάκτη της συγκεκριμένης στήλης.

Το αφιέρωμα του "Max"
MAX

Όταν το Γενάρη του 2015, πέρασε το κατώφλι των γραφείων του Contra.gr, ως συντάκτης του πλέον, συνάντησα ξανά μερικά άτομα από αυτά που βρίσκονται στην παραπάνω φωτογραφία και γενικότερα στο συγκεκριμένο αφιέρωμα. Προφανώς, δεν τους αναγνώρισα. Κάθισα δίπλα τους και άρχισα να τους γνωρίζω από την αρχή.

Πλάκα που έχεις κάποιες φορές η ζωή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK