Η σκοτεινή πλευρά του Nτένις Ρόντμαν (VIDEOS+PHOTOS)

H πρώτη σύζυγος του Ντένις Ρόντμαν, η Ανι Μπέικς, αφιέρωσε πολύ από το χρόνο της στο να συγγράψει ένα βιβλίο για το βίο και την πολιτεία του πατέρα του παιδιού της όπως η ίδια τα έζησε. Το βιβλίο, που μπήκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων το 1997, αποκαλύπτει ότι το "σκουλήκι" δεν ήταν ένας εύκολος άνθρωπος στη συμβίωση... κάθε άλλο.

Η σκοτεινή πλευρά του Nτένις Ρόντμαν (VIDEOS+PHOTOS)

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πριν επιχειρήσει το φοβερό και τρομερό με την Κάρμεν Ιλέκτρα, πριν καν γνωρίσει τη Μαντόνα, ο Ντένις Ρόντμαν είχε αποφασίσει να... νοικοκυρευτεί. Βεβαίως, καλά διαβάσατε, ο τότε παίκτης των Πίστονς γνώρισε μία κοινή θνητή από το Σακραμέντο (μοντέλο στο επάγγελμα), την ερωτεύτηκε και έκανε μαζί της μία κόρη. Λίγο μετά το χώρισμό τους η Ανι Μπέικς έβγαλε σχεδόν όλα τα άπλυτα του σκουληκιού στη φόρα. Ο πολύς Ρόντμαν ήταν απίστευτα βίαιος και φυσικά πολυγαμικός!

Τα παρακάτω αποσπάσματα προέρχονται από το βιβλίο της Μπέικς " Worse than he says he is" τα οποία αντλήσαμε από το περιοδικό "Αctive" (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 1997).

Ντένις, ο... ρομαντικός

"Ενα βράδυ καθόμουν σ' ένα μπαρ και χάζευα. Ξαφνικά κάποιος με σκουντάει στην πλάτη. Γυρνάω και βλέπω έναν πανύψηλο μαύρο. "Γεια σου, είμαι ο Ντένις και παίζω στους Πίστονς" μου είπε. Tον κοίταξα από πάνω μέχρι κάτω και του απάντησα. Γεια σου είμαι η Ανι και σ' έχω γραμμένο κανονικά. Αυτός απάντησε στην αντίστασή μου κερνώντας ένα ποτό.

Συνέχισε να με κερνάει και όταν μου ζήτησε για 5η φορά να χορέψουμε δέχθηκα και χορεύαμε όλο το βράδυ. Τον βρήκα πολύ γλυκό. Είμαι σίγουρη ότι νόμιζε ότι θα με τυλίξει και θα με πάει στο ξενοδοχείο, όμως του ξεκαθάρισα ότι θα κοιμόμουν μόνη. Τρελάθηκε όταν του αρνήθηκα, με είδε σαν πρόκληση ή σαν απαγορευμένο καρπό. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και με πήρε μόλις με άφησε σπίτι μου. Τον επόμενο μήνα οι Πίστονς έπαιζαν με τους Ουόριορς. Πήγα στο ξενοδοχείο του στο Οκλαντ και επειδή είχαμε και οι δύο ανάγκες, κάναμε έρωτα".

Ντένις, ο... ασεβής φίλος

"Ο Ντένις την έβρισκε πολύ με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Όταν ήταν μικρός είχε σπάσει τα δόντια του παίζοντας φλίπερ και όταν κυκλοφόρησαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έγινε λάτρης τους. Τα αγαπημένα του ήταν το Mortal Compat, το Indy 500 και το γκολφ. Δεν ήταν απλώς καλός, τους έδινε και καταλάβαιναν.

Στο σπίτι του στο Ντιτρόιτ είχε φτιάξει ειδικό δωμάτιο στο υπόγειο με ηλεκτρονικά και μπιλιάρδο και έφερνε διάφορα πιτσιρίκια για να παίζει μαζί τους. Ο Ντένις είχε αποκτήσει ένα φίλο, τον Μάικ Γκόουλντ, με τον οποίο έκανε καθημερινά παρέα. Ήταν αχώριστοι και άρχισα να ζηλεύω. Τον καιρό που ήμουν έγκυος ο Ντένις και ο Γκόουλντ ζούσαν κυριολεκτικά μέσα στα στριπτιτζάδικα. Ηταν λες και τα είχαν χτίσει τα μαγαζιά. Γίνονταν τελείως γουρούνια όταν βρίσκονταν μαζί. Δεν είχαν κανένα σεβασμό για τις γυναίκες".

Ντένις, διαλυμένος από τα παιδικά του χρόνια

Η σκοτεινή πλευρά του Nτένις Ρόντμαν (VIDEOS+PHOTOS)

Ο Ρόντμαν με την γοητευτική κόρη του Αλέξις. Εχει και άλλα δύο παιδιά από επόμενο γάμο του.

"Ο Ντένις σιχαινόταν απίστευτα το θηλασμό. Το έβρισκε αηδιαστικό και εμετικό. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι το μητρικό γάλα δυναμώνει τον οργανισμό του παιδιού, εκείνος όμως διαφωνούσε. Εμένα η μητέρα μου με μεγάλωσε με το μπιμπερό και κοίτα πως έγινα. Φυσικά αυτός ο καλύτερος λόγος για να συνεχίσω να θηλάζω την Αλέξις. Αφού γέννησα, νόμιζα ότι άρχισα να αντιπροσωπεύω για τον Ντένις την έννοια της μητρότητας. Ετσι, άρχισε να μου φέρεται όπως φερόταν στη μάνα του, δηλαδή σκ...ά. Ο πατέρας του, Φιλάντερ Ρόντμαν, τους είχε εγκαταλείψει όταν ο Ντένις ήταν τριών. Μέχρι σήμερα διαβάζω γι' αυτόν στις εφημερίδες, κοκορεύεται ότι έχει κάνει 27 παιδιά στις Φιλιππίνες, λες και αυτό είναι καλό. Συχνά αναρωτιέμαι πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή μας αν ο πατέρας του Ντένις ήταν καλός άνθρωπος και τον είχε μεγαλώσει σωστά".

Ντένις, ο απίστευτα βίαιος

"Μετά την ήττα των Πίστονς από τους Λέικερς σε τελικό, ο Ντένις γύρισε σπίτι τελείως τρελαμένος. Οι ήττες τον επηρέαζαν όσο και τους άλλους επαγγελματίες αυτός όμως διέφερε στον τρόπο που εξέφραζε την απογοήτευσή του: την έβγαζε πάνω μου. Εκείνο το βράδυ αρχίσαμε να τσακωνόμαστε για μία γκόμενα που είχε. Η σχέση μας μπήκε σε μία νέα φάση: το ξύλο. Μην ξεχνάτε ότι τότε ήμουν 6 μηνών έγκυος. Με στρίμωξε στο μπάνιο, με βούτηξε από την κοτσίδα και μ' έκανε να γονατίσω. Κρατώντας με ακόμα από τα μαλλιά μου κοπάνησε το κεφάλι στην μπανιέρα. Αρχισα να ουρλιάζω. "Βγάλτο σκασμό μωρή. Θα τον βγάλεις τον σκασμό καμιά ώρα;”.Τελικά τον έβγαλα το σκασμό και με άφησε".

Η σκοτεινή πλευρά του Nτένις Ρόντμαν (VIDEOS+PHOTOS)

Αυτόγραφο της Μαντόνα που έστειλε ο Ρόντμαν στην πρώην γυναίκα του για...πικάρισμα

"Ενα βράδυ του έβαλα τις φωνές για ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που είχε αγοράσει. Δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα. Μου άλλαξε τα φώτα στα χαστούκια. Για να ξεφύγω προσπάθησε να ανέβω τις σκάλες κι αυτός με ακολούθησε. Μ' έπιασε και με πέταξε κάτω. Κατρακύλησα από τις σκάλες και προσγειώθηκαν μπροστά από την πόρτα σαν τσουβάλι. Είχε κερδίσει. Σύρθηκα μέχρι το μπάνιο για να σκουπίσω τα αίματα.

Κάποτε απαίτησα από τον Ντένις να πάψει να αδιαφορεί και εκείνος με χτύπησε τόσο δυνατά που μου έβγαλε το σαγόνι. Την επόμενη μέρα το πρόσωπό μου είχε ακόμη σημάδι από την παλάμη του. Ηθελα να πάω στο γιατρό αλλά ο Ντένις μου είπε ότι υπερβάλλω. Εγώ όμως πήγα στο γιατρό που διέγνωσε ότι το σαγόνι μου είχε μετακινηθεί. Μ' έστειλε σ' έναν οδοντογιατρό που μου έφτιαξε ένα είδος μάσκας για το στόμα μέχρι να έρθει και πάλι το πράγμα στη θέση του".

Η σκοτεινή πλευρά του Nτένις Ρόντμαν (VIDEOS+PHOTOS)

Παλιές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές: Ο Ντένις, η Ανι και η μικρή Αλέξις

Για το τέλος: Μία καλή γεύση από τον Ντένις Ρόντμαν εντός παρκέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK