Γουλιές

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" επιστρέφουν με μικρές, "ζουμερές" λεπτομέρειες γύρω απ’ την κίνηση του Θεοδωρόπουλου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, με κεντρικό "βραχίονα" την "απο-αλαφουζοποίηση" του συλλόγου και την στροφή σε άφθαρτα πρόσωπα απ’ το πρόσφατο, αγωνιστικό παρελθόν του συλλόγου.

Πώληση ή επιστροφή στη Μπόκα!

Τελ. ανανέωση : 06/12/17 07:59

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" επιστρέφουν και παρουσιάζουν την ώρα του ραντεβού του ανθρώπου του ΠΑΟ με τον Τσάβες την Τετάρτη (6/12) και τη διπλή "πράσινη" πρόταση για το "διαζύγιο". Τι ενόχλησε πολύ τον Ουζουνίδη και το… παράδειγμα του Κυργιάκου.

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" επιστρέφουν με σημαντικές ειδήσεις και λεπτομέρειες απ’ όλα τα μεγάλα, ανοικτά "μέτωπα" του ΠΑΟ. Η νομική κίνηση που έκανε στην υπόθεση του "Κομαντάντε" το "τριφύλλι", η διάθεση των αποδυτηρίων και όλα όσα ειπώθηκαν με τον Δανό.

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" αποκαλύπτουν τι αντιπρότεινε ο Δανός στόπερ στον Παναθηναϊκό για τα λεφτά που του οφείλονται, τις προσφυγές που ακολουθούν και "φορτώνουν" κι άλλο το ταλαιπωρημένο ταμείο και τα τηλέφωνα που απαντάει και δεν απαντάει ο Αλαφούζος.

Οι "Γουλιές... Δηλητήριο" αναλύουν όλα τα οικονομικά δεδομένα της τελευταίας διετίας που οδήγησαν στο "σφράγισμα" της επιταγής απ' τον "Ολλανδό" για οφειλές 120.000 ευρώ, οι 400.000 ευρώ που έχει ήδη πληρωθεί και το τι ακολουθεί από τούδε και στο εξής... Τα 50 "μέτωπα" που πρέπει να "κλείσει" ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και το θέμα Μπόκα-Τσάβες.

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" καταγράφουν τον καθημερινό αγώνα του Ουζουνίδη, που ρισκάρει ακόμη και την υγεία του, για να κρατήσει ενωμένο το "τριφύλλι" στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο του Λουντ στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι "Γουλιές… δηλητήριο" κάνουν… δεκαράκια το παρασκήνιο γύρω απ’ την ποινή-σοκ του Ροντρίγο Μολέδο εν όψει του ντέρμπι του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό, υπενθυμίζουν τι… παρατράγουδο είχε γίνει με τον Μπεργκ και την Εφέσεων τον Μάιο, αποκαλύπτουν τον επόμενο προορισμό του Θόδωρου Ελευθεριάδη και καταλήγουν με ένα… αστροπελέκι.

Οι "Γουλιές δηλητήριο" κάνουν… δεκαράκια τις "μελλοντικές δεσμεύσεις" που σκοπεύει να καλύψει ο απερχόμενος ιδιοκτήτης, "μεταφράζουν" το… τσουνάμι των νομικών κινήσεων που ετοιμάζουν δεκάδες πιστωτές κατά της ΠΑΕ ΠΑΟ, αποκαλύπτουν τους "σίγουρους" που θα… πληρωθούν κι επαναφέρουν στο προσκήνιο τις (νέες) επαφές με τον "Κάρα".

Οι "Γουλιές… δηλητήριο" επιστρέφουν και αναλύουν τους λόγους της άρνησης του "Κάρα" για συμμετοχή στην επιτροπή σωτηρίας, το πότε θα συμφωνηθεί και επίσημα η "εκεχειρία" με τον Ταυλαρίδη, τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια των ντέρμπι και τη νέα "σειρά" διαρκείας, αλλά και τον επόμενο… πιτσιρικά της "πράσινης" Ακαδημίας, που θα γίνει επαγγελματίας τον προσεχή Γενάρη.

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" κάνουν πρεμιέρα και αποκαλύπτουν τι είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Μαρίνο Ουζουνίδη το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου, λίγο μετά το πρωτοφανές, συνολικό "άδειασμα" του μεγαλομετόχου προς τον 48χρονο τεχνικό. Τα δύο καλοκαιρινά "…προχώρα κι εγώ είμαι εδώ", το συμβόλαιο του Ταυλαρίδη και το backstage του φάουλ του Μολίνς με τον ΠΑΣ.