Γουλιές

Οι "Γουλιές δηλητήριο" κάνουν… δεκαράκια τις "μελλοντικές δεσμεύσεις" που σκοπεύει να καλύψει ο απερχόμενος ιδιοκτήτης, "μεταφράζουν" το… τσουνάμι των νομικών κινήσεων που ετοιμάζουν δεκάδες πιστωτές κατά της ΠΑΕ ΠΑΟ, αποκαλύπτουν τους "σίγουρους" που θα… πληρωθούν κι επαναφέρουν στο προσκήνιο τις (νέες) επαφές με τον "Κάρα".

Οι "Γουλιές… δηλητήριο" επιστρέφουν και αναλύουν τους λόγους της άρνησης του "Κάρα" για συμμετοχή στην επιτροπή σωτηρίας, το πότε θα συμφωνηθεί και επίσημα η "εκεχειρία" με τον Ταυλαρίδη, τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια των ντέρμπι και τη νέα "σειρά" διαρκείας, αλλά και τον επόμενο… πιτσιρικά της "πράσινης" Ακαδημίας, που θα γίνει επαγγελματίας τον προσεχή Γενάρη.

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" κάνουν πρεμιέρα και αποκαλύπτουν τι είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Μαρίνο Ουζουνίδη το μεσημέρι της 24ης Σεπτεμβρίου, λίγο μετά το πρωτοφανές, συνολικό "άδειασμα" του μεγαλομετόχου προς τον 48χρονο τεχνικό. Τα δύο καλοκαιρινά "…προχώρα κι εγώ είμαι εδώ", το συμβόλαιο του Ταυλαρίδη και το backstage του φάουλ του Μολίνς με τον ΠΑΣ.