Είδε και η Αταλάντα τον Κουρμπέλη

Το τσεκάρισμα του Δημήτρη Κουρμπέλη στο ματς με τη Λαμία, το "no" του Κουλιμπαλί για Μαλίν, οι προτάσεις που απέρριψε ο Ρέις, ο… σταντ-μπάι Τσουκαλάς και ο τραυματισμός του Μολίνς. Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" επιστρέφουν με "θεματάκια"...

Είδε και η Αταλάντα τον Κουρμπέλη
panathinaikos kolaz kourbelis koulibali molins reis tsoukalas

"Ζεσταίνεται" κι άλλοoμεταγραφικός τζόγος γύρω από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον μοναδικό παίκτη που στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως μπορεί να φέρει ένα μεγάλο ποσό, ικανό για να δώσει "ανάσα" για να μπορέσουν να βγουν οι πολύ δύσκολοι επόμενοι μήνες.

Το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έφερε στο προσκήνιο τοContra.gr, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό και αναμένεται να περάσει στο επόμενο στάδιο, εάν τοreportτουchiefscoutτης γερμανικής ομάδας για τον Αρκά μεσοαμυντικό είναι θετικό, στο σαββατιάτικο (13/1) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από εκεί και πέρα, η πρόσφατη αλλαγή της μανατζερικής «στέγης» του Κουρμπέλη και η έναρξη της συνεργασίας του με τον ατζέντη Αντώνη Αποστολόπουλο, ανοίγει ακόμη περισσότερο και την αγορά της Ιταλίας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει προταθεί ήδη σε 4-5 ιταλικά κλαμπ, όπως η Μπολόνια, η Τζένοα και η Σαμπντόρια, όμως εκείνη που ήρθε ήδη στην Αθήνα για να τον δειliveήταν η Αταλάντα.

Στην κυπελλική ρεβάνς με τη Λαμία, άνθρωπος του συλλόγου του Μπέργκαμο (που ήρθε για να τελειώσει και τα διαδικαστικά με τη διακοπή του δανεισμού του Καμπέσας), βρέθηκε σταVIPδίπλα-δίπλα με τον Αποστολόπουλο και γέμισε το μπλοκάκι του με σημειώσεις για τον "Κούρμπε". Δεν ήταν όμως κι ο μοναδικός που τον "τράβηξε", αφού στο ίδιο μπλοκάκι σημειώθηκε το όνομα (και) του Λούκας Βιγιαφάνιες. Μόνο που για να υπάρξει "θέμα" με τον "Βίγια", θα πρέπει πρώτα να πάρει το ελληνικό διαβατήριο και να παίξει… μπάλα πλέον ως κοινοτικός.

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι σε θέση να ορίζουν απόλυτα τις προτάσεις και το ενδιαφέρον που έρχεται απ’ τα άλλα κλαμπ για τους παίκτες τους, ωστόσο είναι αλήθεια πως στην περίπτωση του Κουρμπέλη θα προτιμούσαν να "τρέξει" το γερμανικό ενδιαφέρον, διότι εκτιμούν πως εκεί μπορούν να πιάσουν το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που είναι και ο μίνιμουμ στόχος τους για τον 24χρονο μεσοαμυντικό.

Αντίθετα, στην Ιταλία γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν σε τέτοιο νούμερο οι προσφορές. Αλλά απ’ την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ…

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΙΝ Ο "ΚΟΥΛΙ"

Η Μαλίν (όπως τη μάθαμε από μικροί) ή… Μέχελεν όπως λέγεται και γράφεται εσχάτως έστειλε στον Παναθηναϊκό την προσφορά της για τον Κουλιμπαλί, ύψους μισού εκατ. ευρώ, όμως η αλήθεια είναι πως ο "Κούλι" δεν… ψήνεται καθόλου για να πάει στο συγκεκριμένο κλαμπ. Κι αυτό που τον αποτρέπει είναι κυρίως η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα (προτελευταία με 18 βαθμούς σε 21 ματς) και οι προοπτικές που θα έχει στη βελγική ομάδα.

Πολύ δύσκολα λοιπόν θα "τρέξει" το όλο θέμα και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να παραμείνει εντέλει στον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι. Αν και μέχρι την 31Ιανουαρίου, έχει πολύύύ δρόμο ακόμα…

ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΟΛΙΝΣ

Οκέι, ουδείς ισχυρίστηκε ποτέ πως ο Γκιγέρμο Μολίνς είναι... Φαν Νίστελροϊ και είναι δεδομένο πως δεν βοήθησε καθόλου στη ρεβάνς με τη Λαμία, αφού (και) στη μεγαλύτερη φάση που έφτιαξε (στο 44'), ούτε καλό τελείωμα έκανε πλασάροντας πάνω στον Παπαδόπουλο, ούτε "έσπασε" τη μπάλα λίγο πιο δεξιά στον αμαρκάριστο Μουνιέ για να κάνει το 1-0. Επειδή ωστόσο, δεν το γνωρίζει ο κόσμος, έπαιζε από την αρχή με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Είχε "τσιμπήματα" από την Τρίτη, ωστόσο κατόπιν κουβέντας με τον Ουζουνίδη, πήραν το ρίσκο να ξεκινήσει, διότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν γκολ και τον μοναδικό, επιθετικό εμπειρίας που έχει διαθέσιμο. Στο β' μέρος οι πόνοι του Μολίνς στον προσαγωγό έγιναν εντονότεροι κι επί της ουσίας δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου, ενώ τέθηκε νοκ-άουτ και απ' το ματς του Σαββάτου στη Λιβαδειά.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Η μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά, ουσιαστικά είναι "κλεισμένη" και... σταντ-μπάι στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έχουν κάνει ήδη την επαφή που έπρεπε να έχουν κάνει με τον 30χρονο μέσο και δεν προβλέπεται να κάνουν άλλη μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι να τελειώσει δηλαδή, το θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στο εξωτερικό. Ο Τσουκαλάς ωστόσο, θα είναι ο αντικαταστάτης του αρχηγού του Παναθηναϊκού, ως μίαlowbudgetμεταγραφή που μπορεί να "σταθεί" σε επίπεδοSuperleagueκαι θα κοστίζει πολύ, πολύ λιγότερα χρήματα απ' τον "Κούρμπε".

ΤΑ ΔΥΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΡΕΙΣ

Ο Νούνο Ρέις δεν υπολογίζεται εδώ και λίγες εβδομάδες κι επίσημα απ' τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο δεν το... κουνάει από το "Γ. Καλαφάτης", όσο δεν βρίσκει ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιό του (260.000 ευρώ). Ο Πορτογάλος είχε μέσω τρίτου μάνατζερ μία διερευνητική από τη Μπράγκα, όμως δεν προχώρησε στο... παρασύνθημα.

Έκτοτε είχε μόνο μία προσέγγιση από ομάδα Β' Πορτογαλίας, που έδινε... ψίχουλα και από ένα ελβετικό κλαμπ (δεύτερης ταχύτητας) που του κάλυπτε τα μισά λεφτά του συμβολαίου του. Με τον Νούνο να λέει "no" κι εκεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΙΝΣΟΥΑ

Μετά από δύο ματς στον πάγκο, ήρθε η ώρα για να κάνει το ντεμπούτο του ο Βαγγέλης Οικονόμου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο (13/1) εκτός έδρας παιχνίδι των "πράσινων" στη Λιβαδειά.

Όχι ως στόπερ, αλλά ως αριστερός μπακ, διότι ο Εμάνουελ Ινσούα είναι πολύ επιβαρυμένος και θα μπει προληπτικά σε πρόγραμμα "συντήρησης" για να μην βγάλει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ο Αργεντινός μπακ είχε ένα "τσιμπηματάκι" στον προσαγωγό, ενώ έφαγε και μία πολύ δυνατή κλωτσιά στην ποδοκνημική στην κυπελλική ρεβάνς με τη Λαμία και πονούσε πολύ μετά το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK