Κεντρί

Το "Κεντρί" επανέρχεται και ως συνήθως "τσιμπάει" με πάθος την αθλητική, και όχι μόνο, επικαιρότητα! Πώς έχουν όλοι αποκομίσει την αίσθηση ότι επίκειται λύση για τον Παναθηναϊκό, πότε περίπου αυτή θα έρθει και πώς παραμένει ακόμα και τώρα επτασφράγιστο μυστικό.

Panathinaikos case: Όλα για όλα

Τελ. ανανέωση : 08/12/17 15:15

Τα δεμένα χέρια της Κυβέρνησης που γίνεται προσπάθεια να λυθούν στο θέμα του Παναθηναϊκού, η απάντηση που οφείλει ο Σταύρος Κοντονής για την ΕΟΠ και το μίσος των "Μένουμε Ευρώπη" για τη Νατάσα Μποφίλιου που έχει πολύ εύκολη εξήγηση. Το νέο τσίμπημα από το "Κεντρί".

Το Κεντρί επανέρχεται για να...τσιμπήσει τον Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος δεν μας τα είπε καθόλου καλά στην εκδήλωση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Επίσης, η υπόθεση για την ομοσπονδία ποδηλασίας που ζέχνει και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα.

Το "Κεντρί" αποκαλύπτει ότι κατασκευαστικές εταιρίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό αλλά όχι για το ποδοσφαιρικό κομμάτι (τους "γυάλισε" το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο στο Γουδί αλλά αρνούνται να συζητήσουν για την ΠΑΕ) και παίρνει αντιπολεμική θέση στο ζήτημα των ημερών με τη βοήθεια του Γιάννη Ρίτσου.

Το Κεντρί είναι εδώ με το 7ο χτύπημά του. Ο νέος αθλητικός νόμος που έρχεται, η μεγάλη αλλαγή στη διενέργεια των ελέγχων, η παραίτηση που κάνει ... τζιζ για την τραγωδία στην Δυτική Αττική και ένα ποίημα για το Πολυτεχνείο και τα γεγονότα του "ματωμένου" 1973.

To "Kεντρί" του Contra.gr ρίχνει τα τσιμπήματά του για την υπόθεση των 28. Γιατί η όποια νομική εξέλιξη θα πρέπει να προκύψει άμεσα, ο κρίσιμος ρόλος του χειρισμού του θέματος από τα ΜΜΕ, γιατί έκανε τη δήλωση ο Γιώργος Βασιλειάδης και η διδακτική ιστορία των paradise papers.

Το "Κεντρί" επανέρχεται με το 5ο χτύπημα του και "τσιμπάει" τον Ολυμπιακό, αλλά και τη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη: Ο Τάκης Λεμονής που επωμίστηκε ένα μεγάλο βάρος και ένα μεγάλο... καλοκαιρινό λάθος και ο Ελληνας σκηνοθέτης που μας πρόσφερε ένα αριστούργημα.

Στο 4ο χτύπημα του το "Κεντρί" φέρνει στο φως το λόγο για τον οποίο το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στα σχολεία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Εξοργιστικοί λόγοι γραφειοκρατίας και οκνηρία στερούν από τους μαθητές αυτό που δικαιούνται. Στην ... ούγια μία "ωδή" στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το Κεντρί επανέρχεται με το νέο του χτύπημα! Η υπογειοποίηση για την Αγιά Σοφιά, οι παλινωδίες της δημοτικής αρχής και η καρδιά πολλών της συμπολίτευσης στην Περιφέρεια που γίνεται πέτρα μαζί με τη νέα εποχή στο ΣΕΦ και το... ξεβόλεμα.

Το Παναθηναϊκό δράμα κινητοποιεί ακόμα και ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια που θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα για τον ιστορικό σύλλογο. Ομως, παράλληλα, υπάρχει και ο μεγάλος φόβος της "δολιοφθοράς" . Το Κεντρί του Contra.gr χτυπάει για δεύτερη φορά και δεν χαρίζεται.

Το Κεντρί του Contra.gr έρχεται να τσιμπήσει την αθλητική -και όχι μόνο-επικαιρότητα και κυρίως την αθέατη πλευρά της. Στο πρώτο... τσίμπημα το δράμα του Παναθηναϊκού, το πως αυτό παρακολουθείται από το πρωθυπουργικό επιτελείο και ένα παραμύθι από το παρελθόν...