Αποκλείστηκαν, αλλά χάλασαν 250.000€ σε σαμπάνιες!

Παρά τον αποκλεισμό της εθνικής τους, δύο Ρώσοι το έριξαν στο ποτό. Στο πολύ ποτό.

Αποκλείστηκαν, αλλά χάλασαν 250.000€ σε σαμπάνιες!

Από ότι φαίνεται οι Ρώσοι δεν στενοχωρήθηκαν και πολύ από τον πρόωρο αποκλεισμό τους από το ευρωπαϊκό. Λίγες μέρες, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, δύο παίκτες της εθνικής ομάδας, ο Κοκόριν της Ζενίτ και ο Μαμάεφ της Κράσνονταρ, για να "ξεπεράσουν" την πίκρα του αποκλεισμού, πήγαν σε ένα κλαμπ στο Μόντε Κάρλο και άνοιξαν 500 σαμπάνιες, πληρώνοντας 250.000€ (500 ευρώ το μπουκάλι)!

Οι Ρώσοι, για να δείξουν μάλιστα πως όντως τους είχε πιάσει ο πόνος του αποκλεισμού, καθώς έρεε άφθονη η σαμπάνια, ζήτησαν από το dj του κλαμπ να παίξει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία των δύο διεθνών στο κλαμπ του Μονακό δεν πέρασε απαρατήρητη και όταν τους ζητήθηκε να λογοδοτήσουν είπαν πως απλώς τους είχε καλέσει ένας φίλος στο πάρτι γενεθλίων του.

Κανείς δεν έδωσε σημασία στις δικαιολογίες τους, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα και να τους στείλουν τόσο η Ζενίτ όσο και η Κράσνονταρ στις ομάδες νέων των συλλόγων τους.

Αποκλείστηκαν, αλλά χάλασαν 250.000€ σε σαμπάνιες!

Η Ζενίτ έβγαλε σχετική ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: "Η Ζενίτ θα ήθελε να εκφράσει την τεράστια απογοήτευσή της για το περιστατικό που περιλαμβάνει τον ποδοσφαιριστή μας, Αλεξάντερ Κοκόριν. Δυστυχώς, κάποιοι Ρώσοι παίκτες εμπλέκονται σε τέτοια σκάνδαλα, λόγω έλλειψης κοινής λογικής. Ερευνήσαμε το περιστατικό και η ζημιά που έχει γίνει στο ρωσικό ποδόσφαιρο είναι τεράστια".

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η Κράσνονταρ για τον Μαμάεφ, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του αποτρόπαια.

Ανακοίνωση αναμένεται από τον παγκόσμιο σύλλογο Λάρηδων, ο οποίος θα απονέμει στους δύο Ρώσους το "Χρυσό Φοίνικα" του Λαρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάνει η Ισλανδία και τρολάρουν Αγγλία!
Να γιατί οι Πολωνοί άξιζαν την κούπα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK