Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς

Υποδεχτείτε τον Larrys. Ο άνδρας που δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και γι' αυτόν η ώρα 21:45 είναι η στιγμή που απολαμβάνει το γκομενάκι του.

Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς
©NATHAN GALLAGHER

O Larrys δεν είναι ένα απλό όνομα. Είναι μια ολόκληρη κατηγορία αντρών που την ώρα που εμείς θα απολαμβάνουμε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκείνοι είναι για ποτάκι με το "μωράκι". Κι όμως, ο βασιλιάς των σπορ για τον Larrys είναι ένας. Το καμάκι. Ποια μπάλα. Ο Larrys είναι εκείνος που δεν πρόκειται να αναβάλει ποτέ ποτό με γκόμενα για να δει μπάλα. Είναι εκείνος που την ώρα που εσύ θα απολαμβάνεις στη βεράντα του σπιτιού σου με μπύρα και λουκάνικα τα παιχνίδια στη Γαλλία, εκείνος θα ψήνει το γκομενάκι για βραδινό ποτό, για σινεμά και ρομαντζάδα στο Λυκαβηττό.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί αθλητές που κρύβουν λίγο από "Larry" μέσα τους και γι'αυτό το Contra, καθ'όλη τη διάρκεια του Euro, θα αποκαλύπτει κι έναν από αυτούς. Έλα, πείτε το, μη ντρέπεστε. Ένας εξ αυτών θα μπορούσε να είναι ο ένας και μοναδικός Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον πρόσφατο τελικό του Champions League, τις ημέρες που η αγωνία χτυπάει "κόκκινο" και το άγχος ξεχειλίζει, εκείνος είχε απλώσει το κορμί του στην αυλή της πολυτελούς βίλα του και απολάμβανε τον ήλιο.

Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι ο Κριστιάνο ενδιαφέρεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Μόνο την ώρα των αγώνων, μόνο όταν ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης. Σε όλα τα άλλα είναι κλασικός Larrys. Χαλαρός και αραχτός στον καναπέ του κήπου, ονειρεύεται τον επόμενο πανηγυρισμό που θα μιμούνται τα μικρά παιδιά, σκέφτεται ποιο αντιηλιακό θα του δώσει το τέλειο μαύρισμα και ποιο ξυραφάκι δεν θα του αφήσει ερεθισμούς στα πανάκριβα πόδια του.

Η ζωή είναι μικρή για άγχη θα μπορούσε να είναι το μότο του κάθε Larrys που δεν ασχολείται με την... πεζή αθλητική καθημερινότητα. Ο Κριστιάνο είναι το κλασικό ποδοσφαιρικό παράδειγμα, που κοιτάει πρώτα να περνάει καλά. Κάτι σαν τον Αλβέρτη...

Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και για να το κάνουμε όσο πιο κατανοητό γίνεται, μία μέρα του CR7 λίγες ώρες πριν από παιχνίδι της Πορτογαλίας, θα μπορούσε να είναι έτσι:

07:30: Πρωινό ξύπνημα σε δωμάτιο γεμάτους καθρέπτες. Σηκώνεται από το κρεβάτι με το κλασικό στιλ πανηγυρισμού μετά από γκολ.

08:30: Κατεβαίνει για πρωινό. Βγάζει selfie στο ασανσέρ του ξενοδοχείου.

09:00: Στέλνει μήνυμα σε όλες τις γνωστές φίλες του για ποτό το βράδυ, μετά τον αγώνα.

09:02: Ψάχνει στο google να βρει με ποιον παίζει απόψε η Πορτογαλία

10:00: Ξεκινάει το πρωινό χαλάρωμα πριν από το ματς. Βάζει αντιηλιακό, βγάζει φωτογραφία τις γάμπες του, τις ανεβάζει στο instagram και ξεκινάει.

13:30: Ώρα μεσημεριανού. Στέλνει φωτογραφία του μενού σε γκόμενες: "Το βράδυ θα φάμε τα καλύτερα"

16:00: Ώρα χαλάρωσης πριν από το ματς. Ο Ρονάλντο δεν κοιμάται. Κλείνει τα βλέφαρα και σκέφτεται ποια ρούχα θα φορέσει στη βραδινή του έξοδο.

Ο Larrys, λοιπόν, είναι αναμέσά μας. Μπορεί να είναι κάποιος από σένα, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το σίγουρο όμως είναι ένα: το Ευρωπαϊκό ξεκινάει, αλλά κάποιοι βάζουν άλλα πράγματα σε πρώτη μοίρα. Γιατί τον Larrys μπορείς να τον πεις και παντοφλάκια...

Kαι τώρα που ξέρεις, πες μας. Ποιος προτείνεις να είναι ο επόμενος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK