Ντέιβιντ Γκέτα: Ο πρωθιερέας του "Λαρισμού"

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον μεγαλύτερο Larry να κάνει με το "καλημέρα" την εμφάνισή του. Σας παρουσιάζουμε τον Ντέιβιντ Γκέτα!

Ντέιβιντ Γκέτα: Ο πρωθιερέας του "Λαρισμού"
AFP OR LICENSORS

Το βράδυ της πρεμιέρας του ευρωπαϊκού, οι άντρες του πλανήτη χωριστήκαμε σε τρεις κατηγορίες. Σε όσους έκατσαν σπίτι να δουν το ευρωπαϊκό, στους Λάρηδες - θυμάσαι τι εστί " Larrys", έτσι;- οι οποίοι θα ξεκινούσαν για παραλιακή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του Γαλλία-Ρουμανία και στον μύστη του "λαρισμού". Τον άνθρωπο που κάθε Larrys που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να έχει σε αφίσα στο προσκεφάλι του, πολύ πάνω από αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον κολοσσιαίο Ντέιβιντ Γκέτα.

Την ώρα που η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού της γης καθόταν αραχτή στον καναπέ της, φορώντας μόνο ένα μποξεράκι και περίμενε να γίνει η σέντρα του ματς για να "βάλει χέρι" στην πίτσα και στην εξάδα μπίρες που είχε μπροστά της, ο Ντέιβιντ Γκέτα, βρισκόταν σε ένα "κιόσκι" στο κέντρο του Stade de France, δηλαδή του πιο hot spot εκείνη τη στιγμή στον πλανήτη, με πάνω από 100 γκομενάκια να λικνίζονται γύρω του στους ρυθμούς της μουσικής του.

Ντέιβιντ Γκέτα: Ο πρωθιερέας του "Λαρισμού"

Ποια μπάλα; Και ποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα; Ο τύπος εμφανίστηκε για κανένα μισάωρο, έκανε πως παίζει μουσική -όπως κάνουν πως παίζουν όλοι οι dj- και κοιτούσε τα κορίτσα σαν ξερολούκουμα.

(Σύμφωνα με πληροφορίες, γινόταν μοντάζ στα πλάνα που μας έδειχνε η τηλεόραση. Είχαν οδηγία να κόβουν τα πλάνα που έβγαινε από το κιόσκι για να μοιράσει τα χαρτάκια με το τηλέφωνό του και εμείς βλέπαμε μόνο εκείνα που το έπαιζε cool και χόρευε και τραγουδούσε με την άνεση που σου δίνει μόνο η μπανιέρα σου).

Ντέιβιντ Γκέτα: Ο πρωθιερέας του "Λαρισμού"
Ντέιβιντ Γκέτα

Και μόλις έφτασε η ώρα του αγώνα, εκείνος τα μάζεψε και εξαφανίστηκε μαζί με τα κορίτσια. Το να παρακολούθησε τον αγώνα από κάποια κερκίδα του γηπέδου, είναι τόσο πιθανό όσο να έχει εισιτήριο διαρκείας σε ομάδα της Super League. Ο άνθρωπος διάλεξε μερικά κορίτσια και τα πήγε στο σπίτι του για πριβέ "ντιτζεϊλίκια".

Την ώρα που απομακρυνόταν από το γήπεδο ένα μακρόσυρτο "ου" ακούστηκε στα εκατομμύρια σαλόνια του πλανήτη. Ο υπέρτατος αυτός Larrys, είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα των περισσότερων ανδρών. Όχι μόνο γιατί δεν θα έβλεπε μπάλα, όχι μόνο γιατί όσο εμείς στοιχηματίζαμε μεταξύ μας για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, εκείνος σσχολούνταν με γκομενάκια, αλλά γιατί όλο αυτό μας το έκανε εικόνα και μάλιστα ζωντανή και προσβάσιμη σε όλους μας.

Μήπως πίσω από το αποδοκιμαστικό "ουουουουου" μας, κρύβονταν παλαμάκια; Μήπως κατά βάθος όλοι θέλαμε να βρισκόμασταν στην θέση του Ντέιβιντ Γκέτα; Μήπως ο Γάλλος dj ήταν η μετουσίωση του ποσοστού του Larry που κρύβουμε όλοι μέσα μας; Σκεφτείτε το και το συζητάμε μέχρι αύριο, που όλο και κάποιος νέος Larrys θα προκύψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK