Ράκος ο Μάντζαρης

Tι ακριβώς συμβαίνει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη τις τελευταίες εβδομάδες στον Ολυμπιακό; Γιατί δεν μπορεί να συνέλθει ο Ελληνας γκαρντ. Οι απαντήσεις από το Ψαροντούφεκο του Contra.gr.

Ράκος ο Μάντζαρης

Κάτι τρέχει με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και σίγουρα δεν είναι ο «τραυματισμός» του…

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ευρέως βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε χείριστη ψυχολογική κατάσταση και ο λόγος της απουσίας του τις τελευταίες μέρες από τους αγώνες του Ολυμπιακού δεν είναι κάποιος τραυματισμός ή αρρώστια αλλά του έχει δοθεί χρόνος να πάρει τα πάνω του.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Μάντζαρης εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Αφορμή ήταν μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και η οποία τον έκανε ράκος ψυχολογικά. Λέγεται ότι έλαβε και κάποια «μηνύματα» από οπαδούς της ομάδας του σχετικά με την εν λόγω φωτογραφία και αυτό τον έριξε ακόμη περισσότερο ψυχολογικά. Από εκείνη τη μέρα και μετά ασχολείται πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο με τα social media, ψάχνει και διαβάζει κάθε αναφορά στο όνομά του και έχει χάσει τη συγκέντρωσή του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος δείχνει να συμμερίζεται την κατάσταση του παίκτη του και σαφέστατα δεν θέλει να τον «χάσει» σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν. Μάλιστα, στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τη Μπαρτσελόνα και ενώ έκανε απανωτές λάθος επιλογές και ο κόσμος στην εξέδρα γκρίνιαζε, δεν τον απέσυρε παρά έβγαλε κάποια στιγμή τον Σπανούλη δείχνοντας ότι πρόθεσή του είναι να στηρίξει τον παίκτη όσο μπορεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK