Η θεραπεία του Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ... θεατής σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Δεν γίνεται να παίζουν όλοι. Και όσοι παίζουν πρέπει να προσφέρουν. Ο "Σπυριάρης" εξηγεί.

Η θεραπεία του Αγραβάνη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είδε και δεύτερο συνεχόμενο ματς του Ολυμπιακού από τον πάγκο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο και το... κακό γι αυτόν είναι ότι ο Ολυμπιακός μάγεψε με την απόδοσή του.

Και κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέναντι στην Εφές.Είναι σαφές ότι δεν γίνεται να παίζουν όλοι, σε όλα τα ματς. Στην πρεμιέρα της Euroleague ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε στο παρκέ 11 λεπτά και θα αγωνίζοταν περισσότερο αν δεν έπαιρνε τεχνική ποινή... Αλλά εκείνη η απερισκεψία που κόστισε πολύ στον Ολυμπιακό, δεν τον κράτησε απλά εκτός στο υπόλοιπο του αγώνα με τη Ρεάλ, αλλά και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις.

Οχι, δεν πρόκειται για τιμωρία, αν ήταν έτσι ο Αγραβάνης θα έμενε εκτός 12αδας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για... θεραπεία. Ο 22χρονος φόργουορντ παίρνει το μάθημά του από τον Σφαιρόπουλο, τον προπονητή δηλαδή που τον έχει πιστέψει περισσότερο από κάθε άλλο στην καριέρα του.Δεν είναι θέμα απόδοσης, αλλά νοοτροπίας και συμπεριφοράς και ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι προφανές ότι του στέλνει το μήνυμα. Οπως πρέπει να κάνει κάθε προπονητής που σέβεται την ομάδα, τον εαυτό του και τους υπόλοιπους παίκτες.

Φυσικά δεν πρόκειται να μείνει για πάντα στον πάγκο ο Αγραβάνης. Θα επιστρέψει ότι μάθει από το πάθημά του. Κάποιος άλλος θα μείνει στον πάγκο και θα έρθει η σειρά του. Το θέμα είναι να μην επαναλάβει τα λάθη του, διότι αποδεδειγμένα ο Ολυμπιακός και ο Σφαιρόπουλος τον πιστεύουν. Γι αυτόν άλλωστε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου δεν αποκτήθηκε 4αρι...Και μιας και ο λόγος για τον Παπαπέτρου.

Στη Μαδρίτη αδικήθηκε και έπαιξε ελάχιστα, όταν είχαν κριθεί όλα. Ηταν πίσω από τον Αγραβάνη. Στο ματς με τον Ολυμπιακός έπαιξε 13 λεπτά, απέναντι στην Εφές έμεινε 19 λεπτά στo παρκέ. Είχε υπομονή, πήρε τις ευκαιρίες και ήταν εξαιρετικός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Εφές 90-66

News 24/7

24MEDIA NETWORK