Ολοι χαρούμενοι!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του αβαντάζ έδρας, οι ερυθρόλευκοι παρά τα προβλήματα κράτησαν τη διαφορά και την πρωτιά. Και πλέον όλα θα κριθούν από την... ΑΕΚ. Εξηγεί η Σπυριάρης

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να στεναχωρεί κανένα. Αν υπήρχε ισοπαλία στο μπάσκετ, κάπως έτσι θα ήταν. Να φεύγουν δηλαδή και οι δύο χαρούμενοι από το παρκέ σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ή τέλος πάντως κανείς να μην είναι στεναχωρημένος.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 72-59, ήταν η πιο εύκολη επικράτησή του επί του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Ο Σίνγκλετον και ο Ρίβερς έκαναν σπουδαία εμφάνιση, ο Παππάς έκανε αθόρυβη δουλειά και συνετέλεσε στην αλλαγή του ρυθμού μαζί με τον Τζέιμς. Κάποια στιγμή πίστεψε ότι μπορεί να κάνει και ολόκληρη τη δουλειά, να φτάσει δηλαδή τη διαφορά των 25 πόντων και να γίνει το απόλυτο φαβορί για το αβαντάζ έδρας στην Stoiximan.gr Basket League, αλλά αυτό θα ήταν θαύμα.

Δεν κατάφερε να κάνει το απόλυτο, όμως ουδείς μπορεί να είναι στεναχωρημένος. Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί πλέον με τον αιώνιο αντίπαλό του και ελπίζει να διατηρήσει ο ίδιος το απόλυτο και να στραβοπατήσει κάπου ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν είχαν Λοτζέσκι και Γιανγκ από την αρχή, έχασαν και τον Σπανούλη από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Ο Πρίντεζης και ο Μάντζαρης αγωνίστηκαν με ένεση, με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός ήταν αποδεκατισμένος.

Να νικήσει με τόσα πολλά προβλήματα μαζεμένα ήταν κάτι παραπάνω από αδύνατο, κάποια στιγμή βρέθηκε και μπροστά στο φάσμα του καταστροφικού αποτελέσματος. Εν τέλει αντέδρασε, δεν άφησε τη διαφορά να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του. Αν δεν χάσει ματς στην κανονική περίοδο, είναι πρώτος.

Ολα θα παιχθούν πλέον σε ό,τι αφορά στο αβαντάζ έδρας στο ΟΑΚΑ. Και η ΑΕΚ έχει το ρόλο του ρυθμιστή. Υποδέχεται και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της. Εκεί θα κριθούν όλα, με τον Ολυμπιακό να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Τον "σκότωσε" από το τρίποντο!
Γιαννακόπουλος: "Κλαυσίγελος, να δω τι θα πει ο προπονητής του Ολυμπιακού"
Ρίβερς: "Ήμουν... ζεστός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK