Τα λάθη επιτρέπονται, οι ανοησίες όχι

Ο Ολυμπιακός έχασε και ο Σπυριάρης παίρνει θέση. Προσπαθεί να δει πιο... μπροστά και τα συμπεράσματά του είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Τα λάθη επιτρέπονται, οι ανοησίες όχι

Να δούμε κάποια πράγματα από διαφορετική ματιά... Κριτική για τους παίκτες και τον προπονητή σίγουρα θα έχετε διαβάσει παντού. Ας τακτοποιήσουμε λοιπόν ορισμένες σκέψεις...

* Ο Πάτρικ Γιανγκ έκανε τρομερή προσπάθεια. Πάλεψε, κέρδισε μονομαχίες, πάλεψε. Το κοντέρ όμως έγραψε 1 πόντο και 1 ριμπάουντ... Είναι ανέτοιμος, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ο βασικός σέντερ. Μπροστά από Μπιρτς και Μιλουτίνοφ. Δεν μας νοιάζει ποιος αρχίζει πεντάδα, αλλά ποιος είναι πρώτος στην ιεραρχία. Θα χρειαστεί δύο μήνες για να είναι 100% έτοιμος, αλλά μέχρι τότε πρέπει ο Ολυμπιακός να βρει λύση στη θέση "5"... Ο Μπιρτς ήταν θετικός με 6 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ ξεκίνησε συμπαθητικά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο περυσινός Νίκολα.

* Παπανικολάου και Αγραβάνης είχαν ορισμένες καλές στιγμές, αλλά χάλασαν την εικόνα τους με τα εύκολα λάθη και τον εκνευρισμός τους... Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να δέχεται τεχνικές ποινές, ούτε να κάνει ανόητα φάουλ. Ειδικά μέσα στη Μαδρίτη. Το ματς πήγε στους 18 πόντους, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά. Εχουν δικαίωμα στο λάθος, δεν έχουν δικαίωμα να παίρνουν στο λαιμό τους μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Και ο Μάντζαρης δεν βοήθησε όπως έπρεπε, αλλά δεν έκανε κακό στην ομάδα του...

* Ο Γκριν έμεινε στο 0... Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει 20 και 25 αρες, αλλά δεν περιμένει να μένει και άποντος. Είναι πρωτάρης στην EuroLegue, αλλά πλέον κάθε ματς μετράει. Εχει δικαιλογία για την πρεμιέρα, αλλά όχι και για τη συνέχεια.

* Η διαιτησία ήταν περίεργη. Δεν φταίει για την ήττα, αλλά κάθε φορά που η Ρεάλ χρειαζόταν το σφυριγματάκι της το πήρε. Αποκορύφωμα το φάουλ που δεν δόθηκε στον Μάντζαρη όταν έκλεψε την μπάλα. Ο Ολυμπιακός θα είχε κατοχή και τελικά δέχθηκε τρίποντο. Βέβαια έτσι όπως ήταν η εικόνα του ματς, πάλι η Ρεάλ θα έκανε ξέσπασμα και θα έπαιρνε διαφορά, αλλά είχε και διαιτησία έδρας.

* Και μια και ο λόγος για τους διαιτητές. Θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα αντιαθλητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάνοντας τα... πέναλτι
Άλλο "να" και άλλο "θα"
Προδόθηκε από την επίθεση και την περιφερειακή άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK