ΑΕΚ

Οι δύο Σέρβοι μεγαλοατζέντηδες που έκαναν την δουλειά του Μιλιβόγεβιτς στην Κρύσταλ Πάλας έχουν το... Κανάλι για να περάσουν και τον Βράνιες. Η... κρίσιμη Παρασκευή και η πρόβλεψη πως "το deal για τον Βόσνιο στόπερ δεν θα είναι για κάτω από 4 μύρια". Διαβάστε το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ".

Έτσι κρατάει η ΑΕΚ τον Αραούχο!

Τελ. ανανέωση : 13/03/17 21:29

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του προέδρου της Λα Πάλμας για Αραούχο το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ επιστρέφει με σούπερ ρεπορτάζ και αποκαλύπτει: Γιατί ο Μίχελ τον έκανε... δώρο, πως ο Χιμένεθ έπεισε πατέρα και υιό, το ισχύει με οψιόν, ρήτρες, ποσά, πιθανή συνιδιοκτησία. Η ερώτηση άλλης Big-4άτης ομάδας και η κίνηση που έγινε ήδη από ομάδα της "Πριμέρα".

Ο Κύπριος στόπερ άρεσε πολύ στο Καραϊσκάκης και ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει όλο το παρασκήνιο γιατί ο Ολυμπιακός τον έστειλε δανεικό στην Σταντάρ (και πότε μπορεί να τον φέρει πίσω). Ο ρόλος... Μπακασέτα, η δράση...Κετσπάγια, η... μαρτυριάρα Ανόρθωση και ο "λαρτζ" Μαρινάκης

Ήθελε να δει... Ολυμπιακό

Τελ. ανανέωση : 06/10/16 11:03

Ποιος ποδοσφαιριστής της Ένωσης... ξεκίνησε για "Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με τον ΑΠΟΕΛ μαζί με τον μάνατζερ του, αλλά πρόλαβαν να τον μεταπείσουν επειδή μπορούσε να παρεξηγηθεί από τους οπαδούς και όχι μόνο, παραμονές του ντέρμπι. ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το παρασκήνιο.

"Το Ευαγγέλιο" έχει καυτό παρασκήνιο για τον Ουκρανό στόπερ της ΑΕΚ. Τι είπε ο Μπέντο. Πότε προτάθηκε, σε ποιους, ποια ελληνική ομάδα ενδιαφέρθηκε πρώτη και πως την... πρόλαβε η ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του, η ρήτρα αποδέσμευσης, το... αυτοκίνητο και ο σοφέρ! Ποιος τον είχε "κόψει" στον Ολυμπιακό και γιατί!