Αξονας αποδόμησης Λουτσέσκου από Μίχελ

Ο Σλοβάκος τεχ. διευθυντής την ημέρα που ο Ρουμάνος έκανε τσεκ απ στη Γερμανία προσπάθησε να περάσει τον Σρνα, πώς... παρασέρνει τον Γιώργο Σαββίδη, το "βέτο" που χάλασε την μεταγραφή και η εντολή Ιβαν σε Λουτσέσκου να μιλάει απευθείας πλέον με τον γιο του, παρακάμπτοντας τον Μίχελ!

Αξονας αποδόμησης Λουτσέσκου από Μίχελ

Αποκαλυπτικό 11άδάτο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για όλο το... τρελό παρασκήνιο της μεταγραφικής υπόθεσης Σρνά που μπορεί να αποτελέσει το "κύκνειο άσμα" του Λούμπος Μίχελ, ως τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ! Έχουμε και λέμε:

1.Η μεταγραφική υπόθεση Ντάριο Σρνά ήταν 110%... Λούμπος Μίχελ! Μάλιστα όπως λέει η πιάτσα agents κατάφερε να πείσει και τον Γιώργο Σαββίδη για την χρησιμότητα απόκτησης/παρουσίας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν ενός έμπειρου από πρωταθλητισμό και παραστάσεις, όπως δηλαδή ο 36χρονος Κροάτης δεξιός μπακ χαφ. Μαζί με κάποια... παράπλευρα οφέλη για την ομάδα και το κλαμπ!

2.Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής κατάφερε να... ντύσει με τέτοιον τρόπο την υπόθεση Σρνά που έπεισε ακόμη και τον γιο του Σαββίδη πως ο βετεράνος Κροάτης είχε την "συστατική επιστολή" του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Άρα... κάλυπτε και τον υιό Λουτσέσκου. Κάτι φυσικά που δεν ίσχυε αφού ο Ραζβάν κυριολεκτικά ήταν τελείως έξω από αυτή την ιστορία!!

3.Ουσιαστικά δηλαδή μια μεταγραφή που θα έκανε ο Μίχελ, σε συνεργασία με τον έμπιστο του Ουκρανό ατζέντη Βαντίμ Σαμπλί (τον οποίο έχει βάλει και σε άλλες δουλειές, όπως του Αζεβέδο), θα την χρεωνόταν ο Λουτσέσκου και ο... μπαμπάς του! Μια μεταγραφή αντί - εμπορική και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και επικοινωνιακά για τους αντιπάλους του, που... τρόλαραν τον Ιβάν Σαββίδή επειδή θα έπαιρνε - ως πρώτη μάλιστα μεταγραφή - βετεράνο και ... ντοπαρισμένο, που είχε να παίξει και οκτώ μήνες μπάλα...

4.Το πιο... ιντριγκαδόρικο ήταν η ημέρα που επέλεξε ο Μίχελ να φέρει τον Σρνά στην Θεσσαλονίκη. Όταν ήξερε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρισκόταν στην Γερμανία και θα περνούσε όλη την ημέρα από τσεκ απ, οπότε δεν θα ήταν εφικτή η επικοινωνία μαζί του!

5.Το αποτέλεσμα; Ο Μίχελ...πάλεψε να περάσει τον Σρνά, έφτασε μάλιστα κοντά αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν... μάσησε και ασκώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά "βέτο" στον Ιβάν Σαββίδη, έκοψε τον "γερό - Κροάτη" αμυντικό...

6.Ο Σλοβάκος με τον Σρνά σκόπευε σε διπλό στόχο. Και θα περνούσε παίκτη του "κολλητού" του Βαντίμ και θα αποδομούσε τον Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο μόλις λίγες ημέρες πριν να έχει πεί στους δημοσιογράφους πως θα γίνουν μετρημένες και απολύτως απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις!

7.Μια κίνηση που σίγουρα θα προκαλούσε και εκνευρισμό στην συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ, που μετά τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είχαν ηρεμήσει. Με τον Λουτσέσκου να χρεώνεται επικοινωνιακά την μεταγραφή ενός "βετεράνου/ντοπαρισμένου" ποδοσφαιριστή, σίγουρα θα... έχανε πόντους σε μερίδα του κόσμου...

8.Επίσης, θα προκαλούσε θέμα και στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και τον "εχθρό" του Πάμπλο Γκαρσία αφού με τον ερχομό του Σρνά θα κοβόταν ο Λύρατζης, ο Νο 1 για να προωθηθεί (ως μπακ απ του Μάτος), από την πρωταθλήτρια Κ20 του "δικεφάλου".

9.Το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το που μίλησε απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη "τελείωσε" ο Σρνά, αποδεικνύει πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μάλλον έχει στον... πάγο τον Λούμπος Μίχελ.

10.Πόσο μάλλον αν ισχύει αυτό που κυκλοφόρησε στην Ρουμανία και θέλει τον Ιβάν να είπε στον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει πλέον direct με τον Γιώργο, προκειμένου να "βγαίνει" μια καλύτερη επικοινωνία, χωρίς δηλαδή τις... παρεμβολές Μίχελ!

11.Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες από αξιόπιστα χείλη στην Θεσσαλονίκη τότε ο πρόεδρος/ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ άρχισε να πείθεται για την αναγκαιότητα απομάκρυνσης του Σλοβάκου. Κάτι που πιστεύει και έχει καταθέσει όλη η διοίκηση της ΠΑΕ, από την Γκοντσάρεβα μέχρι τον Γκαγκάτση...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK