Ανατροπή με Χατσερίντι, αγκάθια για Τσιγκρίνσκι

Στο περιθώριο της επίσκεψης στην Αθήνα της Ντιναμό, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έβγαλε... κόντρα ειδήσεις. Σε ποια ομάδα, που δεν είναι ο ΠΑΟΚ, βρίσκεται πολύ κοντά να υπογράψει σύντομα ο Χατσερίντι και ποιοι οι 3 λόγοι που δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ για ανανέωση.

Ανατροπή με Χατσερίντι, αγκάθια για Τσιγκρίνσκι
tsigrinksi Khacheridi

Στο... περιθώριο μιας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μπορεί να προκύψουν και πληροφορίες για... παράπλευρα θέματα. Μάλιστα τέτοιες που έχουν ενδιαφέρον γιατί ακριβώς "κοντράρονται" με πρόσφατα δημοσιεύματα και διαρροές...

Πάμε τώρα στο... παρασύνθημα: η ΑΕΚ έπαιξε με την Ντιναμό Κιέβου αλλά το προηγούμενο βράδυ, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της, σε μια... internationalπαρέα την τιμητική τους στην κουβέντα κάποια στιγμή είχαν δύο διεθνείς Ουκρανοί στόπερ: ο δικός τους Ευγένιος Χατσερίντι και ο "δικός" μας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Πρώτον , για τον Χατσερίντι έχει γραφτεί πως λίγο, πολύ συμφώνησε να συνεχίσει από το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ως ελεύθερος. Σύμφωνα με αυτά που μεταφέρθηκαν στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ πάμε για ανατροπή και μάλιστα σύντομα. Κι αυτό αφού κατά 95% ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Κιέβου!!

Δεύτερον , η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τσιγκρίνσκι δεν θα πρέπει ΑΚΟΜΗ να θεωρείται τόσο δεδομένη, όσο τουλάχιστον εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα. Γιατί αν πιστέψουμε την ουκρανική μανατζερική πιάτσα (και όχι μόνο), υπάρχουν τρία αγκάθια στην εν λόγω υπόθεση.

Η Ένωση προσφέρει ως καθαρές αποδοχές στον 31χρονο στόπερλιγότερα από όσα παίρνει τώρα, με το επιχείρημα πως χάνει πολλά ματς στη διάρκεια της σεζόν. Δεν του δίνει την χρονική διάρκεια που θέλει και τρίτον, υπάρχει θέμα με την προμήθεια του ατζέντη του. Αυτά...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK